Home Contact
logo KSK beveren-Leie
Eerste ploeg KSK BEVEREN-LEIE

Hoofdsponsors

Forma

Leman

Patrick

leeg

Download

Partners website


Base

Base

Base

ANNULATIE WEDSTRIJDEN EN TRAININGEN TOT EN MET 13 NOVEMBER

Published by claude | Filed under Geen categorie

In het verlengde van de maatregelen van Voetbal Vlaanderen en op basis van de recente evoluties en onheilspellende vooruitzichten op korte termijn, heeft KSK beslist om naast de wedstrijden ook alle trainingen tijdelijk stop te zetten tot en met 13 november, ook voor spelers onder 12 jaar.

Hoe jammer ook voor onze jonge spelers, dit lijkt ons de meest logische stap om hen te vrijwaren van het virus, dat zich razendsnel, overal en onder alle leeftijden verspreidt . Op 13 november wordt de situatie herbekeken.  Zorg voor elkaar en hou het allemaal gezond in deze donkere tijden!

 

 

 

 

October 29th, 2020

Commentaar is gesloten.