Home Contact
logo KSK beveren-Leie
Eerste ploeg KSK BEVEREN-LEIE

Hoofdsponsors

Forma

Leman

Patrick

leeg

Download

Partners website


Base

Base

Base

UPDATE MAATREGELEN CORONA

Published by claude | Filed under Geen categorie

 

Beste ouders en kids,

 

Eerst en vooral hopen we dat alles goed met jullie gaat en jullie allen gezond zijn. Aan degene die toch dierbaren verloren hebben door dit verschrikkelijk virus, willen wij ons medeleven betuigen. Het virus houdt ons allen in de greep, maar enkel samen kunnen we dit overwinnen. Ook wij als voetbalfamilie hebben abrupt een einde moeten nemen van onze sportactiviteiten en halverwege maart alles moeten staken.

 

Wat betreft de maatregelen die de overheid uitvaardigde ivm het hervatten van de groepstrainingen, hebben ook wij ons door deskundigen laten inlichten. Daarin hebben we als standpunt genomen dat we voorlopig afwachten tot na 8 juni om hier eventueel perspectief te bieden. Ik som hier enkele redenen op waarom we tot deze beslissing gekomen zijn.

  • We willen de resultaten van het proefproject op de scholen afwachten, en willen de impact op het aantal besmettingen bekijken.
  • Met de huidige regels opgelegd door de overheid met de voetbalbond, lijkt het ons moeilijk tot onmogelijk om een degelijke kwalitatieve, met een hoog genoeg “fun”-gehalte, training te kunnen afleveren. In bijlage vinden jullie deze regels.
  • De vrees dat er bij eventuele besmetting van het virus de gevolgen voor ons allen zeer groot zijn. Quarantaine-maatregelen voor het getroffen gezin, de medespelers en iedereen die in de bubbel van 1 van de spelers zit.
  • Het feit dat onze velden reeds ingezaaid zijn en niet betreden mogen worden voor begin juli. We moeten dus uitwijken naar andere plaatsen, waardoor we de risico’s niet kunnen inkaderen, want we zijn daardoor ook afhankelijk van anderen.

Weet dat we dit net als jullie betreuren, een ook wij hunkeren naar voetbal en de spelers, maar de omstandigheden leunen zich daar nog niet volledig toe.

Hopelijk brengen de maatregelen van 8 juni duidelijkheid en weten we of jeugdkampen en vakanties deze zomer terug mogelijk zijn. Dan kunnen we ons perspectief om vroeger aan het nieuwe seizoen te beginnen hopelijk in een definitieve plooi gieten.

 

Met sportieve groeten,

 

Hoofdbestuur KSK Beveren-Leie

Jeugdbestuur KSK Beveren-Leie

 

May 18th, 2020

Commentaar is gesloten.