Home Contact
logo KSK beveren-Leie
Eerste ploeg KSK BEVEREN-LEIE

Hoofdsponsors

Forma

Leman

Patrick

leeg

Download

Partners website


Base

Base

Base

BELANGRIJKE WENDING IN REDDINGSVERHAAL!

Published by claude | Filed under Eerste elftal

Gevolg aan de uitspraak van het BAS in het voordeel van Deinze is de situatie mbt eventuele redding voor KSK gewijzigd doordat Sporting Hasselt in eerste klasse amateur op barrageplaats is terechtgekomen  :

KSK IS GERED indien :

– we winnen tegen De Haan EN Vlamertinge zondag zijn testwedstrijd wint tegen Diest 

OF

– we winnen tegen De Haan EN Vlamertinge zondag zijn testwedstrijd verliest tegen Diest EN van de eindronde eerste klasse amateurs (3 ploegen VVF (vlaanderen) en 1 ploeg ACFF (wallonie) er een winnaar is van de VVF : 3 kansen op 4 MAAR die eindronde wordt gespeeld in 2 rondes (met heen – en terugwedstrijd).  Wel nog meegeven dat eerst de eindronde 2de klasse amateurs dient gespeeld te worden vooraleer de eindronde eerste klasse amateurs wordt gespeeld (data nog niet gekend) MAAR we hebben dan nog 3 kansen op 4 dat we gered zijn indien we winnen van De Haan want 3 van de 4 deelnemers zijn Vlaamse ploegen en 1 een ploeg uit Wallonië

BOODSCHAP IS EN BLIJFT : WINNEN TEGEN DE  HAAN en hopelijk kunnen we dan zondag samen met Vlamertinge vieren !

May 5th, 2017

Commentaar is gesloten.