Home Contact
logo KSK beveren-Leie
Eerste ploeg KSK BEVEREN-LEIE

Hoofdsponsors

Forma

Leman

Patrick

leeg

Download

Partners website


Base

Base

Base

OPLEIDING AED te BEVEREN-LEIE: 15 FEBRUARI van 19 tot 22u: VOLZET

Published by claude | Filed under Geen categorie

 

Beste

Als ‘hartveilige stad’ heeft het stadsbestuur de voorgaande jaren enkele AED-toestellen voorzien op volgende locaties: sporthal + voetbalstadion Beveren-Leie, sporthal Desselgem, voetbal Racing Waregem, voetbal St.-Eloois-Vijve, uitbreiding, zwembad en het  jeugdcentrum.

Het stadsbestuur heeft dit jaar opnieuw 3 AED-toestellen aangekocht die zullen worden opgehangen aan de tennisterreinen in Waregem, de sportzaal van de G. Gezelleschool en de sportzaal van school te St.-Eloois-Vijve. Al deze toestellen hangen buiten en zijn toegankelijk dus voor iedereen. Deze defibrillatoren kunnen nuttig worden aangewend in geval van hartfalen en verhogen hiermee aanzienlijk de kans op overleving.

In het bezit zijn van een defibrillator is van groot belang maar het hebben van mensen met kennis van reanimatie is nog belangrijker.

Daarom organiseren we, gratis, enkele opleidingen ‘reanimatie en defibrillatie. Tijdens deze opleiding, die kan worden gevolgd door elk bestuurslid, trainer of speler, worden jullie vertrouwd met de werking van dit toestel en worden ook de basisreanimatietechnieken aangeleerd.

Hieronder de data en locaties waarop er nog kan worden ingeschreven:

  • woensdag 15 februari: kantine voetbal Beveren-Leie, van 19u.00 tot max. 22u.00.

Volgende gegevens dienen te worden opgegeven van de deelnemers, nl: naam, adres, geboortedatum, telefoonnr, club + datum en locatie van opleiding die men wenst te volgen.  Inschrijven kan via claude@reflecta-graphics.be of info@waregemsport.be

UPDATE 26/01: de opleiding is volzet. Wie interesse heeft, kan nog terecht in de vergaderzaal van de Treffer en dit op maandag 20 of 27 februari en dinsdag 28 februari. Inschrijven via info@waregemsport.be

January 26th, 2017

Commentaar is gesloten.