Home Contact
logo KSK beveren-Leie
Eerste ploeg KSK BEVEREN-LEIE

Hoofdsponsors

Forma

Leman

Patrick

leeg

Download

Partners website


Base

Base

Base

WEDSTRIJDEN 14 en 15 JAN: VERLIES EERSTE ELFTAL

Published by claude | Filed under Geen categorie

De thuiswedstrijden werden allemaal afgelast. Het eerste elftal speelde op Otegem.

Het eerste elftal verloor met 2-1 op Otegem. Zovele al zovele keren dit seizoen kon de uitslag evengoed anders zijn, want vooral in de eerste helft kreeg KSK 3 loepzuivere kansen, waarvan  er 1 op de lat stuitte. Otegem herstelde geleidelijk aan het evenwicht, en zocht het gevaar vooral via vrijschoppen.

In de tweede helft was Otegem gevaarlijker, en kwam voor via een kopbaldoelpunt. KSK reageerde, kreeg twee loepzuivere kansen via Vandebuerie, maar het was Thijs Lavens die via een schitterende hoekschop 1-1 gelijkstelde. Met 1-1 was niemand echt content. KSK probeerde, maar Otegem kreeg de beste kansen maar onze doelman Matti was onklopbaar… tot een warrige fase voor ons doel afgewerkt werd via Dupont. Een goal met een duidelijk buitenspelgeurtje.

KSK moest nu opnieuw op zoek naar de gelijkmaker, Verhulst besloot nog van dichtbij op de keeper, maar verder kwamen we niet… voor de zoveelste maal een nederlaag tegen een ploeg die niet beter was dan ons…

FANION BL OTEGEM – KSK 15/jan 14u30 2 1
Bijz Res B KSK – KVC ARDOOIE 14/jan 14u30 afg
Gew Res F SP HEESTERT – KSK 15/jan 09u15 afg
Gew Res G BYE
Gew U17 M KSK – FC IZEGEM 14/jan 09u15  afg
Gew U15 S KSK – SP HEESTERT 14/jan 15u00  afg
Gew U12 F KSK – FC LENDELEDE 14/jan 13u15  afg
January 13th, 2017

Commentaar is gesloten.