Home Contact
logo KSK beveren-Leie
Eerste ploeg KSK BEVEREN-LEIE

Hoofdsponsors

Forma

Leman

Patrick

leeg

Download

Partners website


Base

Base

Base

18/08: KSK – KLUISBERGEN SPORTIEF 1-3 – 21/08 om 17u: KSK-WIELSBEKE – STEVE NAESSENS

Published by claude | Filed under Eerste elftal

KSK verloor een oefentreffen tegen Kluisbergen met 1-3. Aan de rust leidde het nochtans met 1-0, na een goed eerste half uur. In de tweede helft konden we de goede lijn van de eerste helft niet doortrekken, en kregen we 2 discutabele strafschoppen tegen. Eindstand 1-3.

Zondag spelen we de laatste wedstrijd in het kader van de Beker van West-Vlaanderen, om 17u tegen Wielsbeke.

Onze keeper van de voorbije seizoenen, Steve Naessens, besloot om medische redenen om een einde te maken aan zijn carrière. We danken Steve voor zijn inzet en bijdrage aan de titels de voorbije seizoenen. KSK heeft daarom een nieuwe keeper aangeworven, Stijn Demeulenaere, die eerder bij Jong Vijve en Jong Zulte speelde.

August 19th, 2016

Commentaar is gesloten.