Home Contact
logo KSK beveren-Leie
Eerste ploeg KSK BEVEREN-LEIE

Hoofdsponsors

Forma

Leman

Patrick

leeg

Download

Partners website


Base

Base

Base

KSK – LENDELEDE 0-0

Published by claude | Filed under Eerste elftal, Jeugd

De wedstrijden voor jeugd en reserven van dit weekend werden afgelast.

Het eerste elftal speelde 0-0 tegen Lendelede. KSK had constant veldoverwicht, maar de bezoekers waren duidelijk voor een puntje gekomen en hadden een goed blok neergezet. En toen KSK door dat blok geraakte, konden de bezoekers rekenen op een goede bezoekende doelman die Lavens en Verleyen enkele keren van een doelpunt hield. Op het einde van de wedstrijd kreeg Lendelede ook nog een tweetal kansen, zodat we al bij al niet helemaal ontevreden kunnen zijn met dit resultaat.

January 15th, 2016

Commentaar is gesloten.