Home Contact
logo KSK beveren-Leie
Eerste ploeg KSK BEVEREN-LEIE

Hoofdsponsors

Forma

Leman

Patrick

leeg

Download

Partners website


Base

Base

Base

UITSLAGEN WEDSTRIJDEN WEEKEND 09-10 JAN

Published by claude | Filed under Eerste elftal, Jeugd

Het eerste elftal zette het nieuwe jaar in met een zege. KSK startte sterk op Gits en kwam verdiend op voorsprong via Jordy. Na 20 minuten liet KSK de tegenstander in de wedstrijd komen, met enkele kansen en net voor rust de verdiende gelijkmaker tot gevolg. KSK kwam niet top uit de kleedkamer, het was Gits dat op zoek ging naar de 2-1 en die ook bijna scoorde. Na een kwartier nam KSK opnieuw de bovenhand, en een sterk spelende Gilles scoorde de 1-2. KSK was nu duidelijk sterker, en besliste de wedstrijd definitief via de eerste seizoenstreffer van Koen Termote. Nadien kon de score nog hoger oplopen, maar een doelpunt van ‘El Torro’ Vandeburie werd terecht afgekeurd wegens handspel. Eindstand 1-3.

De bijzondere reserven stuurden Houthulst naar huis met 10-2 cijfers.

De gewestelijke reserven verloren het burenduel tegen Desselgem met 2-5.

De U21, met voor het eerste nieuwe trainer Maarten Dekocker aan boord, wonnen met 7-1 van Kuurne. Na 20 minuten stond het al 5-0.

De U15 speelden een goede eerste helft tegen Heestert, en stonden aan rust 2-0 voor. Na rust veranderde het beeld van de wedstrijd totaal, en nam een moedig Heestert de bovenhand. KSK raakte nauwelijks helft en kreeg net voor het eind van de wedstrijd de 2-2 tegen. Jammer voor de inzet van onze jongens, die ook een sterk keepende Thomas gekwetst zagen uitvallen.

De U13 kenden geen moeite met Aarsele, en klopten die met 6-0.

De U10 namen deel aan het tornooi van Vlamertinge. Op zaterdag bleek de reeks met oa Westhoek en Roeselare iets te sterk, maar op zondag zetten ze oa. Veurne, Gullegem 1 en Tielt opzij in de voorronde, zodat ze terecht in de finale kwamen. In die finale bleek Gullegem 2 te sterk. Jammer voor onze jongens, die zo een 3de finale verloren op 5 tornooien, en tegelijkertijd bewezen dat ze in staat zijn om ploegen van Provinciaal en Interprovinciaal niveau te kloppen.

 

FANION GITS – KSK 10/jan 14u30 1 3
Bijz Res B KSK – HOUTHULST 9/jan 14u30 10 2
Gew Res F KSK – DESSELGEM 10/jan 09u15 2 5
Gew U21 F KSK – KUURNE 10/jan 09u15 7 1
Gew U15 L KSK – HEESTERT 9/jan 15.15 2 2
Gew U13 P KSK – AARSELE 9/jan 13.45 6 0
Gew U11
Gew U10 TORNOOI VLAMERTINGE  09 jan; 5e10 jan 2de
gew U9(U10)
Gew U9
Gew U8
Gew U7
Gew U7
VLVB 2A Ronse – Fonteintje 9/jan 14.30
January 9th, 2016

Commentaar is gesloten.