Home Contact
logo KSK beveren-Leie
Eerste ploeg KSK BEVEREN-LEIE

Hoofdsponsors

Forma

Leman

Patrick

leeg

Download

Partners website


Base

Base

Base

KSK JEUGD SCOORT GOED OP INDOORTORNOOIEN!

Published by claude | Filed under Jeugd

De KSK jeugd heeft het goed gedaan op de indoortornooien van afgelopen weekend.

Na de verloren finale van vorige week op het tornooi van Ingelmunster, wonnen de U7 nu het tornooi van Avelgem, na teams als Avelgem, Zwevegem en Racing Waregem geklopt te hebben. Heel sterke prestatie van de kids van trainer Cindy, en dikke proficiat!

De U9 werden vierde op het tornooi van Otegem.

De U10 speelden twee tornooien: in Heule wonnen ze zondag hun 4 poulewedstrijden, en haalden ze het van Ingelmunster in de halve finales. De wedstrijd tegen WS Lauwe was er teveel aan, en onze kids verloren verdiend met 3-0. Maandag volgde een herkansing te Avelgem. Nadat het sterke Sparta Petegem geklopt werd in de poules, lag de weg naar de finale open, tegen de organiserende club KVK Avelgem. Het werd een razend spannend treffen aan een hoog tempo. KSK speelde fantastisch, kreeg verschillende kansen, maar paal, lat, keeper en ongeluk stonden in de weg. Net toen iedereen zich begon te verzoenen met een gelijkspel, scoorde Avelgem net voor tijd de enige treffer. Enorme ontgoocheling voor de kids, die beter verdienden, maar heel trots kunnen zijn op hun prestatie!

December 28th, 2015

Commentaar is gesloten.