Home Contact
logo KSK beveren-Leie
Eerste ploeg KSK BEVEREN-LEIE

Hoofdsponsors

Forma

Leman

Patrick

leeg

Download

Partners website


Base

Base

Base

WEDSTRIJDEN 17-18 OKTOBER

Published by claude | Filed under Eerste elftal, Jeugd

KSK won verdiend tegen de Roodwitte buren.  Desselgem startte sterk, met oa een schot tegen de lat, maar het was KSK dat scoorde via Jordy: ruststand 0-1. Toen Vandenburie de 0-2 maakte leek de wedstrijd gespeeld. Toch werd het nog spannend, na een kadopenalty voor de buren. KSK bleef echter overeind, en won met 1-2. Het eindrondeticket komt in zicht voor KSK, terwijl onze buren ondertussen op een degradatieplaats staan.

De bijzondere reserven verloren met 2-3 tegen Aarsele.

In hun zoektocht naar de eerste thuisoverwinning was het deze keer Deerlijk Sport dat op bezoek kwam bij de gewestelijke reserven… Deerlijk bleek een stugge klant te zijn met behoorlijk wat snelheid in de spits maar toch ook met enkele tekortkomingen. Al vanaf het eerste fluitsignaal werd de toon gezet met enkele rake tackles die door de scheidsrechter van dienst consequent werden beoordeeld (ook al is mijn collega van Deerlijk het daar misschien niet mee eens). Als het goed is moet het ook gezegd worden. Met kaarten langs beide kanten en een speelveld dat flink van zijn pluimen heeft gelaten sedert het begin van de competitie was het moeilijk om mooi voetbal te brengen maar niettemin konden beide ploegen enkele kansen versieren waardoor we de rust in gingen met een 1-2 achterstand via een doelpunt van Anthony. Na de rust en met het aanpassen van de tactiek, kon KSK de wedstrijd doen kantelen want opeens was het de thuisploeg die overnam en vol voor de winst ging. Met doelpunten van Steven Vandorpe en Jordi Vercaemer stond KSK plots 3-2 voor met nog 25minuten te gaan. Helaas konden we dit resultaat niet vasthouden en na een toevalstreffer (ook hier zal mijn collega het oneens zijn) werd het 3-3. In een wedstrijd waar veel kaarten getrokken worden kan je er vanop aan dat er iemand de factuur zal krijgen en dit was ook dit keer niet anders met een 2de keer geel voor Ousmane. Iets te streng als je het mij vraagt maar ja, de scheids is baas niewaar. 3-3 en dus opnieuw geen driepunter thuis maar wederom kregen de toeschouwers waar voor hun geld met veel doelpunten, rake tackles en controverse. Geen nood, volgende week gaan we richting Jong Vijve alwaar we enkele oude bekenden van repliek gaan geven en proberen de 3punten mee naar huis te nemen.

De U21 kenden een mindere dag en verloren verdiend met 1-4 van Jong Vijve.

De U15 gingen met 4-1 de boot in tegen leider Ingooigem.

De U13 namen deels revanche tegen Racing Waregem, na de zware nederlaag in de heenronde, en haalden een mooi 4-4 gelijkspel.

De meest gelukkige trainer van KSK, was -wss naast T1 Maarten- Micha, trainer van de U11, die zijn ploeg eindelijk nog es zag winnen tegen Otegem.

Kuurne was geen tegenstander voor de U10, hoewel het 1-0 voorkwam. Die tegengoal bleek de perfecte wekker voor onze kids, die nadien orde op zaken stelden en nog 18x scoorden.

De U9 kenden een mindere dag tegen Anzegem – beide ploegen verloren.

De U7 en U8 tenslotte waren goed bij schot, en leverden beiden een knalprestatie af: bij de U7 werd Moorsele met 21 doelpunten naar huis gestuurd, en de U8 scoorden 15x op FC Izegem.

FANION DESSELGEM – KSK 18/okt 15u00 1  2
Bijz Res B KSK-AARSELE 17/okt 15u00 2 3
Gew Res F KSK-DEERLIJK 18/okt 09u15 3 3
Gew U21 H KSK-JONG VIJVE 18/okt 09u15 1 4
Gew U15 N DESSELGEM A – KSK 17/okt 15u00 4 1
Gew U13 H KSK – RAC WAREGEM 17/okt 13u45 4 4
Gew U11 M KSK – OTEGEM 17/okt 10u45 6 5
Gew U10K KUURNE – KSK 17/okt 10u00 1 18
Gew U9 L ANZEGEM – KSK 17/okt 09u15 20 4
Gew U9 M ANZEGEM – KSK 17/okt 10u30 10 8
Gew U8 V FC IZEGEM – KSK 17/okt 09u15 3 15
Gew U7 L KSK – MOORSELE B 17/okt 09u15 21 1
VLVB 2A FONTEINTJE – DEDE VICHTE 17/okt 15u00
October 17th, 2015

Commentaar is gesloten.