Home Contact
logo KSK beveren-Leie
Eerste ploeg KSK BEVEREN-LEIE

Hoofdsponsors

Forma

Leman

Patrick

leeg

Download

Partners website


Base

Base

Base

WEDSTRIJDEN 3 en 4 OKTOBER 2015: OPNIEUW WINST EERSTE ELFTAL

Published by claude | Filed under Eerste elftal, Jeugd

Het eerste elftal won op Ardooie. KSK nam een snelle start, en stond na 15 min al 0-2 voor via VDBurie. In de tweede helft werd het zelfs 0-3. Wedstrijd gespeeld dachten we, tot Sam Gyselinck uitgesloten werd, en Ardooie alles op alles zette. KSK kreeg nog kansen op een vierde en vijfde goal, maar scoorde niet meer, integendeel. Ardooie keerde terug tot 2-3 in de 80e minuut, en in de laatste minuten hield keeper Steve Naessens ons meermaals recht. Het bleef 2-3: mooie overwinning en schitterend reeks van 15 op 18.

De bijzondere reserven haalden het tegen Kanegem met 6-2, en oa hattrick van Henri Delodder.

De gewestelijke reserven verloren thuis tegen Hulste B, met 1-2.

De U21 komen dankzij een 3-5 zege op Stasegem aan de leiding van hun reeks.

De U15 konden de goede prestatie van de week ervoor niet verder zetten. Lange tijd leken we te winnen, maar in de laatste seconden scoorden de meisjes van Zulte Waregem de gelijkmaker en werd het 3-3.

Bij het begin van de wedstrijd namen onze U13 het heft in handen en konden we Otegem onder druk zetten en creëren we enkele kansen. Op de weinige tegenprikken stond doelman Sam paraat met enkel knappe reddingen. In het tweede kwartier komen we verdiend op voorsprong dankzij een mooie aanval en dito afwerking van Milan met links. 0-1 bij de kantwissel.
Otegem kwam beter in de wedstrijd en kwam dankzij enkele mooie acties van hun spits op een 2-1 voorsprong. KSK bleef niet bij de pakken zitten, maar vocht terug en dankzij een mooie aanval en assist van Stan kon Thibo de gelijkmaker scoren.
Enkele minuten later verstuurde Rune een diepe bal buitenkant voet en kon Thibo opnieuw afwerken na een mooie loopactie en dribbel. In een zinderende slotfase kon Otegem nog tegenscoren na een zeldzaam mistasten in de verdediging en werd een spannende en goede wedstrijd afgefloten bij een 3-3 stand. Een mooie prestatie van de spelers met een bijzondere vermelding voor Simon, die in moeilijke familiale omstandigheden (overlijden van zijn opa) toch een verdienstelijke wedstrijd speelde. Sta mij toe nog de toeschouwers te danken die dankzij hun enthousiasme en gezangen het beste uit de spelers wisten naar boven te halen. Een trotse kootsj Benny, die de arbeid vanop training meer en meer naar boven zit komen in de wedstrijden. Doe zo verder!!!

De U11 verloren zwaar van SV Kortrijk. Voetballend is het niet slecht, maar afmaken lukt niet, en al te makkelijk worden goals geïncasseerd.

De U10 waren constant de betere van SV Anzegem. De zege kwam nooit in gevaar, KSK trok de sterk voetballende lijn van de voorbije weken door en won met 6-3.

De U9 van trainer Anthony speelden een fantastische wedstrijd op Harelbeke, en wonnen met 5-11; de jongens van trainer Bryan speelden volgens hun trainer niet zo goed als de afgelopen weken, maar wonnen toch vrij makkelijk met 4-11.

Kootsj Sciandri glunderde na de deugddoende 7-10 op Racing Waregem.

Zowel kootsj Cindy als delegé Louis waren ontgoocheld in de prestatie van de U17: de kids toonden niet veel inzet en ze hadden precies geen zin om te voetballen. Vrijdagavond in de oefenmatch op training toonden ze veel meer inzet en competiegevoel.
Ja ze weten wat te doen op de trainingen he….

 

FANION ARDOOIE-KSK 4/okt 15u00 2 3
Bijz Res B KSK-KANEGEM 3/okt 15u00 6 2
Gew Res F KSK-HULSTE B 4/okt 09u15 1 2
Gew U21 H STASEGEM – KSK 4/okt 09u15 3 5
Gew U15 N KSK-ZULTE-WAREGEM 3/okt 15u15 3 3
Gew U13 H OTEGEM – KSK 3/okt 13u45 3 3
Gew U11 M KSK-SV KORTRIJK 3/okt 10u45 1 16
Gew U10K KSK-ANZEGEM 3/okt 09u15 6 3
Gew U9 L HARELBEKE – KSK 3/okt 09u15 5 11
Gew U9 M INGOOIGEM-KSK 3/okt 10u00 4 11
Gew U8 V RAC WAREGEM – KSK 3/okt 09u15 7 10
Gew U7 L KSK – RAC LAUWE 3/okt 09u15 4 17
VLVB 2A SEV92 – FONTEINTJE 3/okt 14u30
October 4th, 2015

Commentaar is gesloten.