Home Contact
logo KSK beveren-Leie
Eerste ploeg KSK BEVEREN-LEIE

Hoofdsponsors

Forma

Leman

Patrick

leeg

Download

Partners website


Base

Base

Base

WOENSDAG 23/09: U10 -SW HARELBEKE

Published by claude | Filed under Jeugd

Op woensdag 23 september om 18.30u speelden de U10 tegen SW Harelbeke: eindstand 5-5. KSK begon heel sterk maar verzuimde het af te maken. Een krachtiger Harelbeke kwam gaandeweg beter in de wedstrijd. Toch was het KSK dat eerst scoorde: 1-0. De Ratten bleven vooral hoog druk zetten en na twee verdedigende missers werd het 1-2. KSK bleef de voetballende oplossing zoeken en scoorde net voor rust de verdiende 2-2. In het derde kwart liep KSK uit tot 4-2, maar Harelbeke kwam binnen de 5 minuten terug tot 4-4. Het laatste kwart was spannend met doelkansen aan beide kanten. KSK leek aan het langste eind te trekken na de 5de treffer, maar in de slotseconden scoorden de Paarswitte buren de gelijkmaker: 5-5.

September 22nd, 2015

Commentaar is gesloten.