Home Contact
logo KSK beveren-Leie
Eerste ploeg KSK BEVEREN-LEIE

Hoofdsponsors

Forma

Leman

Patrick

leeg

Download

Partners website


Base

Base

Base

WEDSTRIJDEN WEEKEND 11-13 SEPTEMBER: EERSTE ELFTAL WINT

Published by claude | Filed under Eerste elftal, Jeugd

Het eerste elftal won met 4-1 tegen Gits. Nochtans kwam KSK 0-1 achter, en scoorden we net voor de rust de gelijkmaker via VDBurie. Toen Gits met 10 viel werd het makkelijker, en KSK scoorde nog 3x via Marukhin , Vanhoucke en Vanluchene. Eindstand 4-1. De bijzondere reserven speelden vrijdag 2-2 op Houthulst.

De gewestelijke reserven begonnen wat afwachtend aan de wedstrijd maar na een mooie actie tussen Steven en Jordy werd Mano voor doel in stelling gebracht en die aarzelde dan ook niet. 1-0 en KSK ging verder op zijn elan door met een gezonde agressiviteit. Na enkele tegen prikken van Desselgem was het toch KSK die via een mooi afstandsschot van Sander op een 0-2 voorsprong kwam. Wat zich nadien afspeelde is mooi voor de toeschouwers maar een drama voor iedere trainer. Daar waar KSK zeer onzorgvuldig omsprong met enkele 100-karaat kansen was het aan de overkant dat slap verdedigen werd afgestraft. 2-2 aan de rust en alles opnieuw te overdoen. Na rust sloeg het noodloot toe en via owngoal werd het 3-2. Opnieuw kreeg KSK voldoende en zeer mooie kansen maar tekens stond de thuis goalie paraat om de redding te brengen of was het KSK die de kansen de nek omwrongen. Nadat een Desselgem speler rode kaart werd uitgesloten (voor neerhalen doorgebroken speler) dacht iedereen dat het nog zou keren maar het was aan de overkant dat het zelfs 4-2 werd. Via de aansluitingstreffer van opnieuw Sander kwam KSK nog dichtbij maar volledig in de lijn van de wedstrijd werd de kansen niet afgemaakt (zelfs een penalty bracht geen soelaas) en was het zelfs Desselgem die er nog een 5-de binnenschoot.

Conclusie na 3 speeldagen ; 4 op 9, 15 doelpunten tegen, 9 doelpunten voor, veel gemiste kansen en veel frustraties. Techniek en talent brengen je op een bepaald niveau, efficiëntie en concentratie bezorgen je de punten

De U15 verloren 2-6 tegen Bissegem.

De U13 behaalden hun eerste overwinning op Avelgem.

De score bij de U11 op Zwevegem was overdreven. Bijna iedere trap op doel van Zwevegem was raak.

De U10 speelden een ‘referentiematch’ op Deerlijk. Schitterend hoe ze bleven combineren, ook al stond het op een gegeven moment 3-1. De lokale goalie had een superdag, maar moest zich op het eind nog drie maal omdraaien, zodat KSK aan het langste eind trok. Vooral de 4e goal was om te smullen: actie opgezet van de verdediging, dubbele een-twee met hakje en de voorzet schitterend binnengekopt. Begrijpelijk dat de sfeer in de kleedkamer uitgelaten was.

De U9 speelden allebei tegen Otegem. De ploeg van trainer Anthony (vervangen door trainer Benny) deed het verre van slecht, maar kon niet besluiten terwijl de bezoekers dat wel deden. In het andere treffen was het razendspannend tot de laatste minuut: twee heel goed voetballende ploegen maakten er een waar spektakel van, het werd 15-14 voor KSK.

De U8 werden eindelijk beloond voor hun steeds beter voetbal, vooral in de eerste helft. In de tweede helft werd minder gevoetbald, maar we toonden ons fysiek de sterkste, eindstand:11-8.

De U7 wonnen opnieuw, ditmaal met 4-19 op Gullegem.  Nicolas en Jules waren in hun nopjes.  Goals, Nicolas 8, Jules 6, Jasper 2, Sem 1 , Jayden 1 en nog een fantastische owngoal van onze super Gentil die nog niet door had dat we andere kant speelden na 30 minuten  maar als staart was hij weer subliem. Nicolas heeft super passen gegeven en met zijne linker gescoord. Goed samenspel waarin onze Sem een groot deel van uitmaakte.
Trotse trainer.

 

FANION KSK-GITS 13/sep 15u00 4 1
Bijz Res B HOUTHULST – KSK 11/sep 20u00 2 2
Gew Res F DESSELGEM B – KSK 13/sep 09u15 5 3
Gew U21 H OOSTROZEBEKE – KSK 13/sep 09u15 3 2
Gew U15 N KSK – BISSEGEM 12/sep 15u15 2 6
VRIENDSCH U15 KSK – ZWEVEGEM 14/sep 18u30
Gew U13 H AVELGEM – KSK 12/sep 13u45 2 5
Gew U11 M ZWEVEGEM – KSK 12/sep 09u00 17 1
Gew U10 K DEERLIJK – KSK 12/sep 09u00 3 4
Gew U9 L KSK-OTEGEM 12/sep 10u45 3 10
Gew U9 M KSK-OTEGEM 12/sep 09u15 15 14
Gew U8 V KSK-LENDELEDE 12/sep 09u15 11 7
Gew U7 L GULLEGEM – KSK 12/sep 09u15 4 19
VLVB 2A FONTEINTJE-RONSE 12/sep 14u30
September 11th, 2015

Commentaar is gesloten.