Home Contact
logo KSK beveren-Leie
Eerste ploeg KSK BEVEREN-LEIE

Hoofdsponsors

Forma

Leman

Patrick

leeg

Download

Partners website


Base

Base

Base

WEDSTRIJDEN – UITSLAGEN 29-30 AUGUSTUS: EERSTE DRIEPUNTER KSK

Published by claude | Filed under Eerste elftal, Jeugd

Het eerste elftal won daarnet met 4 1 tegen Aarsele en start zo de competitie met een 3 op 3. Doelpunten van Vanluchene, Vandeburie, Vanhoucke en Sam Ghyselinck.

Verslag Gew Reserven: Zoals zo vaak is een competitieopener altijd lastig en vol verassingen en dit was ook dit keer het geval met de buren van Desselgem die langskwamen. Daar waar KSK voldoende kansen kreeg om aan de rust comfortabel voor te staan, was het echter Desselgem die aan de rust 0-1 voor stonden na een penalty fout. Na een pauze waarin de zaken werden besproken kwam KSK uit de kleedkamer alsof het door een wesp gestoken was en het was al vlug Jonas Versteele die de bordjes in evenwicht kon trekken. KSK is vertrokken denk je dan maar het waren opnieuw de bezoekers die op voorsprong kwamen. Wat zich dan afspeelde zie je zelfs niet op tv want met 2 zeer mooie doelpunten van Jonas en Bacca kwam KSK op een 3-2 voorsprong bij het ingaan van het laatste kwart. Desselgem gaf zich echter niet gewonnen en dankzij 2 doelpunten kantelde de wedstrijd in hun voordeel met nog enkele minuten te gaan. Dit was echter zonder de waard gerekend want met een slimme vrije trap van Bacca kon KSK alsnog een gelijkspel uit de brand slepen.Men kan gerust stellen dat dit een derby was op het scherp van de snee gekruid met veel doelpunten, stevige duels en veel discussie achteraf. Kortom, de toeschouwers kregen waar voor hun geld.Volgende week naar Emelgem-Kachtem om alginder de eerste 3-punter te pakken.

  wedstrijd datum uur    
           
FANION KSK – AARSELE 30/aug 15u00 4 1
Gew Res B LEDEGEM – KSK 29/aug 17u30 1 1
Gew Res F KSK – DESSELGEM 30/aug 09u15 4 4
Gew U21 H JONG VIJVE – KSK 30/aug 09u15 4 3
Gew U15 N KSK – DESSELGEM 29/aug 15u15 1 4
Gew U13 H RACING WAREGEM – KSK 29/aug 10u30 6 1
U11 tornooi Heestert 29/aug 2e plaats
KSK – Racing Waregem 2 1
KSK – Desselgem 1 1
KSK – Aarsele 9 0
Finale: KSK – SV Kortrijk 1 4
U9 KSK A- Ingooigem A 29/aug 10u00 12 5
U9 KSK B- Ingooigem B 29/aug 10u00 15 10
August 30th, 2015

Commentaar is gesloten.