Home Contact
logo KSK beveren-Leie
Eerste ploeg KSK BEVEREN-LEIE

Hoofdsponsors

Forma

Leman

Patrick

leeg

Download

Partners website


Base

Base

Base

EINDEJAARSFEEST OP 30 APRIL

Published by claude | Filed under Eerste elftal, Jeugd

Het eindejaarsfeest voorzien op zaterdag 25 april wordt verplaatst naar 30 april. Reden: schoolfeest, communies, vrijgezellenparties, wedstrijden de dag erna, …  . Het wordt een gezellige afsluiter van het seizoen, met viering van de redding in 3e provinciale, en hopelijk ook viering van 1 of 2 kampioenstitels. Alles start om 19.00u. Gezien de vrije dag erna verwachten we zo veel mogelijk volk, van U6 tot en met eerste ploeg. We voorzien ook een fotomoment met alle spelers, trainers, délégués en medewerkers van KSK om 19.30u. Bedoeling is die foto in het groot in de kantine of tegen de tribune te hangen. Ook hier wordt iedereen verwacht in KSK-kledij.

April 2nd, 2015

Commentaar is gesloten.