Home Contact
logo KSK beveren-Leie
Eerste ploeg KSK BEVEREN-LEIE

Hoofdsponsors

Forma

Leman

Patrick

leeg

Download

Partners website


Base

Base

Base

U10B SPELEN 1-1 OP AVELGEM

Published by claude | Filed under Jeugd

Onze U10B (U9 die nu uitkomen in U10) speelden 1-1 gelijk op Avelgem.

Het was duidelijk dat onze kids wat ritme ontbraken na de uitgestelde wedstrijden en trainingen. Het eerste kwartier was volledig voor Avelgem, maar onze keeper Arjen stond steeds paraat. In het tweede kwartier kwam KSK erdoor, en werden de kansen verdeeld. Het derde kwartier nam KSK de bovenhand, maar miste efficiëntie en overleg bij de vele kansen. In het vierde kwartier kwamen we op voorsprong via Sven, maar enkele minuten erna scoorde Avelgem (verdiend) tegen. Mooie prestatie tegen een goede tegenstander!

March 5th, 2015

Commentaar is gesloten.