Home Contact
logo KSK beveren-Leie
Eerste ploeg KSK BEVEREN-LEIE

Hoofdsponsors

Forma

Leman

Patrick

leeg

Download

Partners website


Base

Base

Base

WEEKEND 28 FEB – 01 MAART: BELANGRIJKE OVERWINNING EERSTE ELFTAL

Published by claude | Filed under Eerste elftal, Jeugd

Het eerste elftal haalde tegen rechtstreekse concurrent Heule een belangrijke overwinning in het kader van de operatie ‘redding’.

Vooraf was aangekondigd dat Heule deze wedstrijd moest winnen om nog een kans te maken op de redding, en de groen-witten verschenen dan ook fel opgeladen aan de wedstrijd. KSK startte eerder aarzelend, maar kreeg toch de beste kansen via Gelani (gered door keeper) en Soens (kopbal op de paal). Iets voor het half uur lukte het wel voor Gelani, en werkte hij mooi af in de rechterbenedenhoek. Nauwelijks enkele minuten later stond het al 0-2 toen Vandeburie een vrije trap van Laevens in één tijd in het dak van het doel vlamde. KSK zat meteen op rozen, en speelde onbewust ook iets nonchalanter. Zo kon Heule nog net voor de rust de aansluitingstreffer scoren.

Door dit doelpunt net voor de rust geloofde Heule weer in zijn kansen, maar nauwelijks 1 minuut in de tweede helft kreeg die hoop een ferme deuk, toen Vandeburie een assist van Max verzilverde: 1-3. Heule probeerde nog weerwerk te bieden, weleenswaar soms iets te veel met de mond dan met de voeten, maar was nauwelijks nog gevaarlijk. Het vertrouwen van KSK groeide, en via een doelpunt van Max en een derde van Vandeburie liepen we verder uit tot 1-5.

February 26th, 2015

Commentaar is gesloten.