Home Contact
logo KSK beveren-Leie
Eerste ploeg KSK BEVEREN-LEIE

Hoofdsponsors

Forma

Leman

Patrick

leeg

Download

Partners website


Base

Base

Base

U9 KLOPPEN KUURNE

Published by claude | Filed under Jeugd

In een vriendschappelijk treffen speelden onze U9 tegen de Provinciale leeftijdsgenoten van Kuurne een 8 tegen 8 duel.

Kuurne begon sterkst aan het duel, en KSK had wat tijd nodig om in de match te komen. Met resultaat, want na het eerste kwart stond het 0-2. Overdreven cijfers, want Kuurne was voetballend zeker de evenknie en bij momenten harder in de duels. Het was dan ook niet onverdiend dat ze tot 2-2 terugkwamen aan de rust.

In het derde kwart kreeg KSK tal van kansen, maar de bezoekende keeper stond telkens op de goede plaats. Kuurne miste de kansen niet, en liep in het laatste kwart zelfs uit tot 5-2. Match gespeeld … dachten we …  Onze jongens bleven er voor gaan en in twee minuten stond het 5-5. Kuurne kwam opnieuw voor tot 6-5 een vijftal minuten voor affluiten, maar KSK bleef erin geloven en raasde naar de overwinning: 6-8. Schitterende prestatie met een voorbeeldige mentaliteit!

 

February 19th, 2015

Commentaar is gesloten.