Home Contact
logo KSK beveren-Leie
Eerste ploeg KSK BEVEREN-LEIE

Hoofdsponsors

Forma

Leman

Patrick

leeg

Download

Partners website


Base

Base

Base

RESULTATEN WEDSTRIJDEN WEEKEND 14-15 FEB

Published by claude | Filed under Eerste elftal, Jeugd

Het eerste elftal speelde 2-2 op SV Kortrijk. De eerste helft verliep gelijkopgaand. KSK was gevaarlijk via Lavens, maar 2x stond de bezoekende doelman in de weg. Marukhin viel na 35 min gekwetst uit.

In de tweede helft ontplofte de wedstrijd. Vandeburie werd in de diepte gestuurd, en besloot hard in doel. Nauwelijks 3 minuten later belandde een bal van Henri Delodder op de paal, en was Vandeburie er als snelste bij om de rebound binnen te duwen: 0-2! Wedstrijd gespeeld dachten (hoopten) we, maar dat was buiten SV Kortrijk gerekend. In nauwelijks 3 minuten tijd stonden de bordjes weer gelijk. Beide ploegen kregen nog enkele kansen, maar het bleef 2-2. Toch een puntje, maar gezien het scoreverloop had er meer in gezeten.

De gewestelijke reserven speelden tegen Hulste in een zonnig en ontspannen weertje, en dat was duidelijk aan het spelniveau te zien. Haalden we nog een goed niveau tijdens de eerste 20 min, dan was de rest van de eerste helft enkle een excuus om buiten te zitten in de zon. Toegegeven, tijdens de goede periode werd 1 doelpunt gescoord via Dries Lavens, en werden verschillende ballen van de lijn gered. Begin de tweede helft bracht weinig verandering tot J. Klopp besloot Jonas erin te brengen. Net zoals in Hulste was het diezelfde Jonas die de weg naar het net vlotjes kon vinden (3maal zelfs!). Dat tussenin Hulste 2 penalties kreeg (1 doelpunt) en Mr. Cornelis met rood flirtte, daar spreken we niet meer over. Opnieuw 3 punten en een kloofje van 4 punten met de eerste achtervolger. J. Klopp vindt dat zijn team goed bezig is.

De U17 speelden voor de eerste maal onder het trainersduo Desmet-Vandevoorde, en gingen met 3-2 de boot in, in de wedstrijd die ze nooit hadden mogen verliezen.

De U15 moesten de betere erkennen in Desselgem, en werden vooral door een sterk spitsenduo van de roodwitten genekt: 6-0.

De U13 daarentegen speelden schitterend combinatievoetbal op datzelfde Desselgem, en wonnen oververdiend met 0-6.

Ondanks een sterke prestatie, verloren de U12 met 5-2 op Otegem.

De U10A speelden een vriendschappelijk treffen op Oostrozebeke, en wonnen met 0-17.

  wedstrijd datum uur    
           
FANION SV KORTRIJK – KSK 15/feb 15u00 2 2
Gew Res D bye        
Gew Res P KSK – HULSTE 15/feb 09u15 4 1
U21 INGOOiGEM – KSK 11/feb  
           
 Gew U17  VV TIELT – KSK 14/feb 09u15 3
Gew U15 R DESSELGEM A – KSK 14/feb 15u15 6
Gew U13 R DESSELGEM B – KSK 14/feb 13u00
Gew U12 G OTEGEM – KSK 14/feb 10u00
           
Gew U11 Q bye        
Gew U10 T OOSTROZEBEKE – KSK 14/feb 09u30 17 
Gew U10 M bye        
Gew U8 U bye        
Gew U8 V bye        
Gew U7 NM bye        
Gew U7 NN bye        
Gew U6 D bye        
           
VLVB 2A FONTEINTJE – MOORSLEDE 14/feb 14u30
February 13th, 2015

Commentaar is gesloten.