Home Contact
logo KSK beveren-Leie
Eerste ploeg KSK BEVEREN-LEIE

Hoofdsponsors

Forma

Leman

Patrick

leeg

Download

Partners website


Base

Base

Base

TVJO – TRAINER U17

Published by claude | Filed under Eerste elftal, Jeugd

Dit weekend werden we met 2 wijzigingen geconfronteerd, weleenswaar onafhankelijk van elkaar.

TVJO Luc Devolder wenst zijn werkzaamheden bij KSK met onmiddellijke ingang te stoppen uit ontgoocheling dat hij niet als T2 weerhouden werd na de trainerswissel bij de eerste ploeg afgelopen week. Er wordt dit seizoen geen vervanger aangesteld voor Luc.

Trainer U17 Christophe Fillieux wenst om persoonlijke redenen zijn activiteiten als trainer onmiddellijk stop te zetten, en wordt met onmiddellijke ingang vervangen door Jensy Desmet en Anthony Vandevoorde.

February 9th, 2015

Commentaar is gesloten.