Home Contact
logo KSK beveren-Leie
Eerste ploeg KSK BEVEREN-LEIE

Hoofdsponsors

Forma

Leman

Patrick

leeg

Download

Partners website


Base

Base

Base

WEDSTRIJDEN WEEKEND 12-13-14 DECEMBER: GELIJKSPEL EERSTE ELFTAL

Published by claude | Filed under Eerste elftal, Jeugd

Het eerste elftal speelde 1-1 gelijk tegen Oostrozebeke. KSK keek al snel tegen een achterstand aan, maar bleek daarmee niet van de kaart. Laevens scoorde op het half uur zelfs de 1-1. SCOR bleek vooral gevaarlijk op stilstaande fasen met hoge ballen voor het doel, maar veel echte kansen leefde dit niet op. KSK kreeg wel enkele halve kansen, via Dewyn, Gelani en een goed schot van Christiaens, en kende pech toen Marukhin een bal net niet kon afleggen naar een vrijstaande Dewyn. Al bij al een billijk gelijkspel, en een belangrijk puntje voor KSK. KSK telt nu 20 punten, en speelt volgende week zondag de laatste partij van het jaar, op Kuurne.

De bijzondere reserven speeden reeds vrijdagavond, en kregen een zware pandoering, al moet het wel gezegd dat de tegenstander (reserven eerste provincialer) heel sterk was. De wedstrijd van de U10 op Meulebeke werd afgelast wegens het slechte weer.

De gewestelijke reserven wonnen met 1-7 op Dentergem, en trokken dus de positieve lijn van de voorbije weken door. Alhoewel het bij de rust slechts 1-2 was, waren er voldoende (15!) kansen om met ruime voorsprong te gaan rusten. Niet geklaagd, want in de tweede helft werd wel vlot gescoord om uiteindelijk comfortabel te winnen met 1-7 en met een comfortabel gevoel de wintermercato in te gaan. Doelpunten gescoord door Mano (2), Anis, Jordy, Maarten, Viaene en Jency. Vraag van de webmaster aan de verslaggever van de gewestelijke reserven om enkel verslagen van zijn eigen ploeg door te sturen, waarvoor welgemeende dank.

De U21 trokken de goede lijn van de voorbije weken door. Op een hard bevroren terrein slaagden onze jongens er toch in mooi voetbal te brengen, met goed gebruik van de ruimte op de flanken. Dit resulteerde in een 3-0 voorsprong aan de rust. KSK ging na de rust op zijn elan door, en scoorde nog 3x. Tussendoor kon Izegem onze keeper Bram Meyfroot eenmaal verslaan. Heel goede prestatie van de ploeg, en ook sterke invalbeurten van de 2 jongens van de U17.

De U17 wonnen met 3-1 tegen een hoger geklasseerd Harelbeke. Sterke prestatie, zeker in vergelijking met het eerste treffen toen het 2-7 werd.

De U13 begonnen sterk aan de wedstrijd, stonden lange tijd 2-0 voor, maar 5 minuten mindere concentratie zorgden voor 2 tegentreffers: 2-2 eindstand.

De U11 namen het op tegen Wielsbeke, dat blijkbaar de zware nederlaag in de heenronde moeilijk kon verteren en daarom nu 6 nationale spelers opstelde (nationale competitie ligt stil sinds eind november) . Zouden we de KBVB niet oproepen om de kalenders tussen regionaal en nationaal voetbal gelijk te schakelen, zodat dergelijke praktijken kunnen vermeden worden? Onze ploeg vocht voor wat ze waard waren, maar het verschil was iets te groot, zodat een uitzonderlijke 6-0 geleden werd. Coach Tom was toch zeer tevreden over de inzet van de ganse ploeg.

De U9 speelden een toptreffen op Lissewege. In de heenronde werd het 10-8 tegen een Lissewege dat een sterke indruk nagelaten had, en de groengelen wouden nu – begrijpelijk – revanche. KSK startte sterkst, maar Lissewege scoorde eerst: 1-0. KSK scoorde vlug tegen, maar Lissewege maakte er via afstandschoten en iets te laks verdedigen 3-1 van. KSK liet de koppen niet hangen, en kon voor de rust nog de score omkeren: 3-4. De tweede helft bleef spannend: wisselend scoreverloop, twee ploegen die er voluit voor hingen, aan beide kanten goede keepers, … en uiteindelijk trok KSK het met 7-8. Alle toeschouwers waren het over eens dat dit propaganda was voor jeugdvoetbal. Voor KSK het einde van de competitie, met 13 op 14 overwinningen.

De U8 van trainer Benny moesten het onderspit delven op Lendelede: 9-3. De ploeg van trainer Bryan bracht een verlengstuk aan de zege van vorige week, en won met 8-5 van Stasegem.

De U7 verloren beiden: de ploeg van trainer Sciandri met 13-5 op Rassing, de ploeg van Jordy met 9-3 op Wielsbeke.

  wedstrijd
       
FANION KSK – OOSTROZEBEKE 1 1
Bijz Res D WERVIK – KSK 11 0
Gew Res P DENTERGEM – KSK 1 7
Gew U21 H KSK – IZEGEM 6 1
       
 Gew U17  KSK – HARELBEKE 3 1
Gew U15 R KSK – HARELBEKE 1 9
Gew U13 R KSK – CLUB ROESELARE 2 2
Gew U12 G KSK – ANZEGEM 5 4
       
Gew U11 J WIELSBEKE – KSK 6 0
Gew U10 I MEULEBEKE – KSK uitgesteld
Gew U9 R LISSEWEGE – KSK 7 8
Gew U8 Q LENDELEDE – KSK 9 3
Gew U8 R KSK – STASEGEM 8 5
Gew U7 L RAC WAREGEM – KSK 13 5
Gew U7 M WIELSBEKE – KSK 9 3
       
VLVB 2A IZEGEM – FONTEINTJE 13/dec 14u00
December 12th, 2014

Commentaar is gesloten.