Home Contact
logo KSK beveren-Leie
Eerste ploeg KSK BEVEREN-LEIE

Hoofdsponsors

Forma

Leman

Patrick

leeg

Download

Partners website


Base

Base

Base

VERSLAGEN WEDSTRIJDEN WEEKEND 6 en 7 DECEMBER

Published by claude | Filed under Eerste elftal, Jeugd

Het eerste elftal verloor 0-2 tegen Dadizele. Nochtans was het KSK dat het sterkst startte tegen een stevig en technisch sterk Dadizele, en voetballend zeker op het niveau van de leider acteerde. Jammer genoeg waande de scheids zich Sinterklaas en gaf hij aan de bezoekers een strafschop in geschenkverpakking. Steve redde die schitterend, maar in de rebound toonde een bezoeker zich iets alerter dan de KSK-defensie, en kon alsnog scoren. 0-1, meteen ook de ruststand. In de tweede helft probeerde KSK wel, maar echte grote kansen kregen we niet. Dadizele toonde zich nu de betere ploeg, en scoorde rond de 65e minuut de 0-2. KSK bleef strijden, maar verder dan enkele vrijschoppen kwamen we niet. Eindstand 0-2.

De Bijzondere reserven verloren met 3-1 op Heestert.

De Gewestelijke reserven boekten een mooie en ruime zege. Een goed combinerend KSK, een goede plaatsvervangende ref in de persoon van Olly en een verzwakte tegenstander zorgden voor een 0-12 (twaalf!) winst. Jawel, u leest het goed! De cijfers zeggen alles. Doelpuntenmakers Viaene (4), Deschuymere (3), Vandevoorde (3), Vandekerckhove én Cornelis!

De U21 bevestigen hun goede vorm en nu ging ook Stasegem voor de bijl. Aan de rust stond het 1-1. Trainer Jan voerde aan de rust enkele tactische wijzigingen door, met beter veldspel én doelpunten tot gevolg. Het werd 4-2, en KSK blijft zich handhaven in de top.

De wedstrijden van de U17 en U10 werden mede door de examens en Sinterklaasfeestjes naar een latere datum verschoven.

De U15 wonnen met 8-4 van Ingooigem. De U13 blikten Heestert in met 6-1, tot grote tevredenheid van trainer Thierry.

De U12 verloren met 5-1 van Desselgem, doelpunt van Xander.

De U11 haalden het makkelijk van Meulebeke, en legden opnieuw enkele fantastische combinaties op de mat.

De U9 scoorden opnieuw aan de lopende band, ditmaal tegen Kuurne, het werd 18-1. Sommige spelers werden op voor hen nieuwe posities gezet, maar dit bleek eerder een openbaring dan een handicap. Svenneke doopte de nieuwe schoenen die hij kreeg van de Sint met een goede prestatie en enkele mooie doelpunten.

De U8 van trainer Benny trokken naar Zulte-Waregem. Eerlijk toegegeven : op voorhand was het een match die we bijzonder graag zouden winnen ! Het is toch altijd nog SVZW en daar wil je met KSK toch niet van verliezen hé. Bij de jongens hadden we het vuur er goed ingekregen want we zagen onmiddellijk dat ze onze wens goed begrepen hadden. We hadden ze zelfs een leuke beloning beloofd als we goed voetbal zagen!  Het eerste halfuur was het zeker van dat met goeie combinaties en dito afwerking ! Daarna kwam SVZW meer in het spel en werd het bij momenten spannend. Het sein om onze rug te rechten en de eindscore van 6-11 op het bord te zetten. 4e overwinning op rij ! De beloning (komende woensdag na de training) is dubbel en dik verdiend voor alle U8 spelers ! Doelpunten : Kobe (4), Arno (3), Arne (2), Rolv (1) en Tibau (1)

Niet alleen de Sint bracht cadeautjes rond zaterdag, maar ook de U8 van trainer Bryan. Na 10 minuten stond Deerlijk 2-0 voor nadat ze 2 maal overgekomen zijn.
De jongens herpakten zich goed en op het halfuur stonden we 2-4 voor. Na een lange koffiepauze van de scheids waren we terug de concentratie kwijt en keerde Deerlijk terug naar 4-4.
Meteen toen we centerderden was het terug 100% inzet en concentratie en toonden de jongens eindelijk nog eens wat ze kunnen. Mooi samenspel leidde tot een mooie 4-11 overwinning.
We hopen nu natuurlijk dat ons dipje volledig doorgespoeld is ;). Doelpunten: Xander en Gauthier 3 (dikke proficiat aan allebei, aangezien ze moeilijk een doelpunt maken!), Tibo en Tiziano 2 en Iebe 1.

De U7 van trainer Sciandri speelde een aangename wedstrijd tegen Jong Vijve, met spannend scoreverloop. Finaal trok KSK aan het langste eind, en werd het 11-9.

De U7 van trainer Jordy hielden in de eerste helft gelijke tred met Zulte-Waregem, maar konden dit niet vasthouden tot het eind. Toch mooie prestatie van de kids, die vooral dankzij de zoon van ex-Zulte Waregem speler Leye verloren.

  wedstrijd datum uur    
           
FANION KSK – DADIZELE 7/dec 14u30 0 2
Bijz Res D HEESTERT – KSK 6/dec 14u30 3 1
Gew Res P STASEGEM – KSK 7/dec 09u15 0 12
Gew U21 H KSK -STASEGEM 7/dec 09u15 4 2
           
 Gew U17  KSK – OOSTROZEBEKE 6/dec 09u15  Uitg  
Gew U15 R KSK – INGOOIGEM 6/dec 15u15 8 4
Gew U13 R KSK – HEESTERT 6/dec 13u15 6 1
Gew U12 G DESSELGEM – KSK 6/dec 13u00 5 1
           
Gew U11 J KSK – MEULEBEKE 6/dec 11u00 11  4
Gew U10 I KSK – OOSTROZEBEKE 6/dec 11u00  uitg  
Gew U9 R KSK – KUURNE 6/dec 09u30 18 1
Gew U8 Q ZULTE-WAREGEM – KSK 6/dec 10u00 6 11
Gew U8 R DEERLIJK – KSK 6/dec 09u15 4 11
Gew U7 L KSK – JONG VIJVE 6/dec 09u30 11 9
Gew U7 M KSK – ZULTE-WAREGEM 6/dec 09u30 3 9
           
December 4th, 2014

Commentaar is gesloten.