Home Contact
logo KSK beveren-Leie
Eerste ploeg KSK BEVEREN-LEIE

Hoofdsponsors

Forma

Leman

Patrick

leeg

Download

Partners website


Base

Base

Base

VERSLAGEN WEDSTRIJDEN WEEKEND 22-23 NOVEMBER 2014

Published by claude | Filed under Geen categorie, Jeugd

Het eerste elftal won met 2-3 op Jong Vijve, en komt zo voor de eerste keer dit seizoen voor Desselgem, tegenstander van dit weekend.

KSK kon de wedstrijd niet beter beginnen. Al na 5 minuten stond het 0-1 na een mooie vrije trap van Laevens. Bijna kon Jaïro verdubbelen na een onderschepte terugspeelbaar, maar hij besloot net naast. De eerste helft was verder niet veel soeps, daarvoor leden beide ploegen te veel balverlies. Ruststand 0-1.

Na een kwartier in de tweede helft werd het 0-2 via een schitterend hakje van Gelani, na fraai voorbereidend werk van Laevens. Het talrijk opgekomen KSK-publiek hoopte en dacht dat de wedstrijd gespeeld was, maar niets bleek minder waar. Nog in de dezelfde minuut werd het 1-2. Jong Vijve zag het plots weer zitten en ging moedig op zoek naar de gelijkmaker, ook nadat een speler van hen uitgesloten werd na afstoppen van Gelani. KSK kreeg daardoor meer ruimte, en op een assist van de ingevallen Marukhin maakte opnieuw Gelani er 1-3 van. Begin van een feestje van KSK? Niets van, opnieuw scoorde Jong Vijve op de tegenaanval… Jong Vijve putte opnieuw moed, KSK kreunde, maar kraakte gelukkig niet, ook niet na een bijzonder heet standje in ons strafschopgebied in de laatste minuut. Eindstand 2-3. Meteen een 6 op 6 voor KSK, en een ideale aanloop naar de derby der derbies tegen de buren uit Desselgem.

De bijzondere reserven verloren wel met 2-0 tegen leider Geluwe, maar de prestatie mocht er wezen. Puikte prestatie ook van enkele jongeren!

De gewestelijke reserven vinden het blijkbaar de max om eerst op achterstand te komen. Aan de rust stond Desselgem al 2-0 voor, na een ontzettend zwakke eerste helft. KSK nam in de tweede helft onmiddellijk het heft in handen, creëerde kansen maar scoorde niet. Desselgem kreeg een ideale kans om de wedstrijd definitief te beslissen, toen het na een zeldzame counter een strafschop kreeg na een lichte overtreding. Jonas redde echter schitterend, en dit bleek het keerpunt van de wedstrijd te zijn. Op de tegenaanval scoorde Mano met een schitterende lob. Paal en lat verhinderen de gelijkmaker, tot Anis een kwartier voor tijd na een corner de 2-2 binnenkopte. KSK zag het nu helemaal zitten, en Mano scoorde rechtstreeks op hoekschop. Sterke tweede helft van KSK, dat volledig klaar is voor de topper tegen Heule volgende week.

De U21 zijn ook goed bezig, en wonnen opnieuw, tegen een nochtans sterk Jong Vijve, met 2-1. Bij momenten heel mooi voetbal!

De U17 speelden 1-1 gelijk tegen Dentergem. Winst was ruim verdiend, maar we verzuimden de kansen af te maken.

De U15 speelden een sterke wedstrijd tegen het hoger geklasseerde Desselgem, maar verloren ongelukkig met 1-2.

De U13 waren bye. De U12 deden het heel goed, en wonnen op Kuurne met 5-8. Cas (3x), Xander (2x), Morgan (2x) en Gilles scoorden.

De U11 haalden het met 5-7 tegen Lendelede, en blijven het dus fantastisch doen.

De U10 speelden volgens trainer en afgevaardigde een referentiematch, en wonnen met 0-2 op Anzegem, met doelpunten van Cédric en Luca.

De U9 speelden niet hun beste wedstrijd, maar haalden het wel met 15-9 tegen de meisjes van Zulte-Waregem. De voorwedstrijd zondag tegen Jong Vijve was van veel beter niveau, en eindigde op 2-2.

De U8 speelden tegen Hulste. Bij de ploeg van trainer Bryan waren de eerste tien minuten evenwichtig zonder veel doelkansen. Hulste scoorde na 13 minuten, maar we maakten onmiddellijk de gelijkmaker. Na het eerste kwartier speelden we geen goed voetbal meer en waren we niet hard genoeg waardoor Hulste een pak doelkansen kreeg. 1-4 aan de rust. Na de rust begonnen we weer iets beter maar na tien minuten was dit alweer voorbij. We maakten nog de 2-7 maar daar blijf het ook bij. Een redelijk ontgoochelde match van de boys. Volgende week beter! Eindstand: 2-10. Doelpunten: 2x Nastja.

Verslagje ploeg coach Benny: over de ganse wedstrijd 2 ploegen gezien die evenwaardig waren. Nochtans dachten we vooraf er met kop en schouders bovenuit te steken, maar onze jongens vergaten soms te voetballen. Het balletje ging bij momenten niet goed rond waardoor Hulste ook hun kansen kreeg. In het laatste halfuur zagen we dan toch enkele knappe acties waardoor we finaal aan het langste eind trokken. Eindstand 13-6 . Doelpunten : Kobe (5), Felix (2), Robbe (1), Arne (2), Thibault (1) en Arno (2).

De U7 verloren beiden. Trainer Sciandri toonde zich net als de ouders enorm ontgoocheld in het gedrag van de staff en de scheidsrechter bij Oostrozebeke.

  wedstrijd datum uur terr    
             
FANION JONG VIJVE – KSK 22/nov 14u30   2 3
Bijz Res D GELUWE – KSK 22/nov 14u30    2  0
Gew Res P DESSELGEM – KSK 22/nov 09u15    2  3
Gew U21 H  KSK – JONG VIJVE 22/nov 09u15 2 2 1
             
 Gew U17  KSK – DENTERGEM 22/nov 09u15 2 1 1
Gew U15 R KSK – WS DESSELGEM B 22/nov 15u15 1 1 2
Gew U13 R BYE          
Gew U12 G KUURNE – KSK 22/nov 13u30   5 8
             
Gew U11 J LENDELEDE – KSK 22/nov 11u00   5  7
Gew U10 I ANZEGEM – KSK 22/nov 10u30    0  2
Gew U9 R KSK – ZULTE WAREGEM 22/nov 09u30 1  15  9
U9 vriendsch JONG VIJVE – KSK 23/nov 13u15   2
Gew U8 Q KSK – HULSTE 22/nov 11u00 1  2  10
Gew U8 R KSK – HULSTE 22/nov 11u00 1  13
Gew U7 L OOSTROZEBEKE – KSK 22/nov 10u30    14   8
Gew U7 M HEULE – KSK 22/nov 10u15    15  6
             
VLVB 2A FONTEINTJE – MOLECULE 22/nov 14u30 2    
November 21st, 2014

Commentaar is gesloten.