Home Contact
logo KSK beveren-Leie
Eerste ploeg KSK BEVEREN-LEIE

Hoofdsponsors

Forma

Leman

Patrick

leeg

Download

Partners website


Base

Base

Base

VERSLAGEN WEDSTRIJDEN 14-15-16 NOVEMBER

Published by claude | Filed under Eerste elftal, Jeugd

Ondanks geheimzinnige telefoontjes en etentjes tot zelfs de dag voor de wedstrijd, haalde het eerste elftal een hardbevochten zege tegen Aarsele. KSK kon niet beter starten, want via Gelani stond het al na 5 min 1-0. Diezelfde Gelani kwam nog 2x voor de bezoekende keeper, maar kon niet afwerken. Aarsele probeerde, maar kon weinig of geen kansen creëren. Ruststand 1-0. In de tweede helft streden beide ploegen voor wat ze waard waren, maar veranderde de score niet meer. Eindstand 1-0, een belangrijke zege voor KSK.

De Bijzondere Reserven kenden een off-day in Ledegem, Aan de rust stond het nochtans slechts 1-0, maar in de tweede helft ging het licht volledig uit bij onze jongens.

Ondanks blessures en afzeggingen zetten de Gewestelijke Reserven hun reeks verder met een knappe en verdiende overwinning op Jong Vijve, dat enkele weken geleden nochtans gewonnen had op KSK. In de eerste helft was er voortdurend overwicht van KSK met verschillende kansen en een doelpunt van Sander Deschuymere die zijn wederoptreden maakte na blessureleed. Door concentratieverlies kwam Jong Vijve echter op gelijke stand voor rust. Na rust bleef KSK zijn wil opdringen en na vele kansen was het Jordy die met zijn linkervoet de 1-2 op het bord zette. Nadien kwam de blauw witte overwinning nooit echt meer in gevaar. Resultaat is super met overwinning op verplaatsing bij derde, en als beloning eerste plaats. Volgende week wacht de zware derby tegen de Roodwitte buren van Desselgem.

De U21 behaalden een verdiende zege tegen Anzegem. KSK geraakte moeilijk uit de startblokken, maar opende op het half uur de score. Een enorme kans daarna werd niet benut. Anzegem kwam in het begin van de tweede helft terug. KSK bracht bij momenten mooi voetbal op de mat, creëerde mooie kansen, maar die werden niet benut. Tot Cas Guillaume in het straatje stuurde, en die mooi en beheerst in de hoek afwerkte. Onze jongens konden nog verder uitlopen, en Anzegem bleef ook tot het eind geloven in de gelijkmaker. Het bleef 2-1 na een leuke wedstrijd.

De U17 haalden een 1-1 resultaat tegen Ingelmunster.

De U13 en U15 moesten beiden het onderspit delven tegen Hulste. De U15 kwamen voor, maar Hulste toonde zich op het einde de sterkere.  Net zoals vorige week vonden onze U13 hun beste voetbal pas op het einde van de partij, maar toen was het te laat om het tij te keren: 2-3 verlies.

Ondanks de 0-4 nederlaag tegen Lendelede, speelden onze U12 een goede wedstrijd.

De U11 zorgen voor een schitterende revanche tegen Rumbeke. De nederlaag in de heenronde lag fel op de maag, en de jongens van trainer Tom namen van bij het begin het initiatief, met schitterende acties op een nochtans zwaar terrein. Heel sterke prestatie!

De U10 verloren met 4-7 tegen Racing Waregem. Doelpunten van Vic (2x), Victor en Cedric.

De U9 vreesden de verplaatsing naar SV Kortrijk – enige ploeg waartegen we in de heenronde verloren – en waren net zoals de U11 op revanche belust. Al na 5 seconden stond het 0-1, het begin van een goede partij van KSK, gekruid met veel doelpunten. Gezien het scoreverloop kon veel geroteerd worden, en werd onze keeper Arjen als veldspeler ingezet. Na 10 wedstrijden zitten we aan een gemiddelde score van 17 doelpunten per wedstrijd.

In de heenronde werden onze U8 nog overrompeld door de A-ploeg van Emelgem-Kachtem, maar deze keer bleek de ploeg niet zo sterk. Van meet af aan namen we de match direct in handen. Toch zagen we na de 1-1 eerst wat vertwijfeling, maar tot we het sein gaven om een beetje door te duwen, met resultaat!  Eindstand 1-11. Goals van Kobe (4), Arno (3), Arne (2), Felix (1) en Keano (1).Maar het mooiste doelpunt komt op naam van Geert (papa van Arne) , de bal rolde over de achterlijn aan het doel en Geert gaf er met veel effect een trap tegen waarna de bal terug in doel rolde ! Jammer dat er hier geen beelden van zijn :-).

De U8 van trainer Bryan konden geen revanche nemen voor de thuisnederlaag tegen Anzegem. We wisten dat het sterke ploeg was maar gingen toch vol vertrouwen het veld op, we kwamen zelfs op voorsprong in de 2e minuut dankzij een harde voorzet van Tibo die via een been van de tegenstander in het doel ging. Tot in de 8e minuut hielden we goed stand maar daarna speelden we geen goed voetbal meer en waren we niet hard genoeg meer. We ondergingen de match en slikten heel wat tegendoelpunten. Het laatste kwartier gingen we er nog tegenaan maar het kalf was al verdronken. Eindstand 15-2. Doelpunten Roel en Tibo.

De U7 verloren beiden tegen Desselgem. Vooral bij trainer Sciandri had er iets meer ingezeten, maar finaal haalden de buren het.

FANION KSK – AARSELE 16/nov 14u30 1 0
Bijz Res D LEDEGEM – KSK 14/nov 19u30 8 0
Gew Res P  JONG VIJVE – KSK 16/nov 09u15 1 2
Gew U21 H  KSK – ANZEGEM 16/nov 09u15 2 1
           
 Gew U17  KSK – INGELMUNSTER 15/nov 09u15 1
Gew U15 R KSK – HULSTE 15/nov 15u15
Gew U13 R KSK – HULSTE B 15/nov 13u15 3
Gew U12 G KSK – LENDELEDE 15/nov 13u15 0 4
           
Gew U11 J KSK – RUMBEKE 15/nov 11u00 12 3
Gew U10 I KSK – RAC. WAREGEM 15/nov 09u30  7
Gew U9 R SV KORTRIJK – KSK 15/nov 09u15  4  22 
Gew U8 Q EMELGEM KACHTEM – KSK 15/nov 10u30 11 
Gew U8 R ANZEGEM – KSK 15/nov 09u00 15  2  
Gew U7 L KSK – DESSELGEM 15/nov 09u30 11 
Gew U7 M KSK – DESSELGEM 15/nov 09u30 8 19

 

November 13th, 2014

Commentaar is gesloten.