Home Contact
logo KSK beveren-Leie
Eerste ploeg KSK BEVEREN-LEIE

Hoofdsponsors

Forma

Leman

Patrick

leeg

Download

Partners website


Base

Base

Base

VERSLAGEN WEDSTRIJDEN 08 en 09 NOVEMBER 2014

Published by claude | Filed under Eerste elftal, Jeugd

Het eerste elftal haalde een gelijkspel op Lendelede. KSK speelde een sterke eerste helft, en kwam verdiend voor via Tommy Nuyttens. We kregen nog enkele kansen, maar konden niet verder uitlopen. In de tweede helft kwam Lendelede meer in de partij, werd er globaal minder gevoetbald. KSK leek het te halen, maar incasseerde tien minuten voor tijd een tegendoelpunt: 1-1.

De Bijzondere Reserven haalden hun eerste zege van het seizoen, tegen Kuurne. Ruben Vanderougstraete maakte beide doelpunten.

De Gewestelijke Reserven haalden het met 4-2 tegen Hulste na een spannende wedstrijd met wisselend scoreverloop. Na een mooie assist van Jordy scoorde Jens Viane mooi met het hoofd. KSK mocht keeper Jonas bedanken dat het aan de rust nog geen tegendoelpunt binnenkreeg. In de tweede helft scoorde Hulste toch, zelfs 2x, zodat het 1-2 stond op een kwartier voor tijd. Met een aangepast tactiek trok KSK het laken naar zich toe in 5 dolle minuten via Mano, Maarten en Anis. Geweldige reactie na achterstand. Minpuntjes waren de blessure van Jency Desmet en de vermijdbare gele kaart van Maarten Deschuymere. KSK komt zo aan de leiding in het klassement!

De U17 haalden het met 1-2 op Lendelede, en komen tot op 2 punten van leider Hulste.

De U13 en U15 kenden beiden een moeilijke namiddag in Deerlijk. De U13 vergaten in tegenstelling tot de voorbije weken te voetballen, en de U15 misten in het eerste kwart enkele wenkende kansen. Deerlijk kon enkel vanaf het derde kwart zijn betere rangschikking verantwoorden, en scoorde vanaf dan nog 4x. Een overdreven score tegen een moedig KSK.

De U12 gaven verdedigend heel weinig weg, en haalden het vooral dankzij een sterke teamprestatie met 1-3 bij Ingooigem.

De U11 speelden een leuke wedstrijd tegen Ingelmunster dat veel sterker voor de dag kwam dan in de heenronde. Toch had er winst ingezeten, ware het niet dat verdedigend iets te veel foutjes gemaakt en onmiddellijk afgestraft werden.

De U10 droogden Aarsele af met 1-11. Doelpunten van Cedric (3x), Rien (2x), Miguel, Alexander, Luca, Cato en een own-goal.

De U9 vreesden vooraf de verplaatsing naar Deerlijk, gezien wij vernamen dat Deerlijk met hun sterkste ploegje zou aantreden en we in de voorbereiding een pandoering van hen gekregen hadden. De vrees bleek onterecht, want in de eerste 2 x 15 min werden onze buren letterlijk opgewreten, en stond het 1-8. Deerlijk kwam in de tweede helft terug tot 6-8, maar verder kwamen ze niet en KSK liep nog verder uit tot 6-10. Heel sterke prestatie!

De U8 van trainer Bryan scoorden 13x tegen SV Kortrijk. De U8 van trainer Benny moesten het opnemen tegen Harelbeke. Het is al langer geweten dat de paarswitte buren niet tot de fairste van de reeks behoren. Daarbovenop kwamen ze nu ook afgezet met hun Provinciale U8. KSK kon in het begin gelijke tred houden, maar Harelbeke liep steeds verder uit.

Nog geen verslag/uitslag van de U7 binnengekregen.

  wedstrijd datum uur    
           
FANION LENDELEDE – KSK 9/nov 14u30
1
 1
Bijz Res D KSK – KUURNE 8/nov 14u30  2  1
Gew Res P KSK – HULSTE 9/nov 09u15  4 2
Gew U21 H geen wedstrijd        
           
 Gew U17  LENDELEDE – KSK 8/nov 09u15 1 2
Gew U15 R DEERLIJK – KSK 8/nov 15u15 4 0  
Gew U13 R DEERLIJK – KSK 8/nov 13u45 7  2
Gew U12 G INGOOIGEM 8/nov 13u45 1 3
           
Gew U11 J INGELMUNSTER – KSK 8/nov 10u00
Gew U10 I AARSELE – KSK 8/nov 09u15  1  11
Gew U9 R DEERLIJK – KSK 8/nov 10u30  6   10
Gew U8 Q KSK – SW HARELBEKE 8/nov 11u00 16 
Gew U8 R KSK – SV KORTRIJK 8/nov 11U00  13  5
Gew U7 L HULSTE – KSK 8/nov 09u15    
Gew U7 M HULSTE – KSK 8/nov 09u15    
           
VLVB 2A FONTEINTJE – KUURNE 8/nov 14u30    
November 7th, 2014

Commentaar is gesloten.