Home Contact
logo KSK beveren-Leie
Eerste ploeg KSK BEVEREN-LEIE

Hoofdsponsors

Forma

Leman

Patrick

leeg

Download

Partners website


Base

Base

Base

Xavier Wyckhuyse

Published by claude | Filed under Eerste elftal, Jeugd

Het bestuur van KSK neemt notie van de woorden van gemeenteraadslid Xavier Wyckhuyse die te pas en te onpas in de pers de tribune van Beveren-Leie gebruikt om zijn ongenoegen te uiten wanneer een voorstel van hem op een njet stuit.

We vragen ons af of De Heer Wyckhuyse al ooit op het sportcentrum van Beveren-Leie geweest is, en indien niet, nodigen we hem daartoe vriendelijk uit op één van de trainingsavonden, of in het weekend. Wij zullen hem met open armen ontvangen, en hopen van hem dat hij even open minded is.

In afwachting van een bezoek, stellen wij voor dat hij dringend een ander liedje aanleert.

 

 

October 10th, 2014

Commentaar is gesloten.