Home Contact
logo KSK beveren-Leie
Eerste ploeg KSK BEVEREN-LEIE

Hoofdsponsors

Forma

Leman

Patrick

leeg

Download

Partners website


Base

Base

Base

VERSLAGEN EN UITSLAGEN WEDSTRIJDEN WEEKEND 11-12 OKTOBER: 6 op 6 voor eerste elftal!

Published by claude | Filed under Eerste elftal, Jeugd

Het eerste elftal won op Ardooie met 0-2. In de eerste helft had Ardooie licht veldoverwicht, maar KSK voetbalde goed mee en kwam er soms gevaarlijk uit. Ruststand 0-0.

Naarmate de wedstrijd vorderde geloofde KSK meer en meer in zijn kansen. Rond de 65e minuut lanceerde Max Gelani die foutief afgestopt werd in het strafschopgebied. Overduidelijke strafschop … maar net zoals 2 weken geleden werd die gemist. Gelani liet het niet aan zijn hart komen en nam 5 minuten daarna op gepaste wijze revanche, ontdeed zich van zijn verdediger en legde de bal in de hoek: 0-1. Ardooie reageerde nerveus, kwam nog weinig aan voetballen toe, en probeerde het vooral via lange ballen in de box. Beveren hield zonder veel moeite stand, al moest onze keeper Steve wel al zijn kunnen tonen om een kopbal te redden. KSK probeerde er wel voetballend uit te komen, en werd ervoor beloond. Op een gemeten diepe bal van Jonas Couvent lobde Thijs de bal heel mooi over de onnodig uitgekomen keeper, en legde zo de eindscore vast: 0-2. Mooie prestatie van KSK, met dank aan talrijk opgekomen KSK-supporters.

Heestert, met enkele basisspelers van het eerste elftal, was te sterk voor onze Bijzondere reserven.

De Gewestelijke reserven haalden het met 5-2 van Stasegem. Kenneth Dewyn deed zijn heroptreden en scoorde ook. Andere doelpunten van Viane (3x) en Maarten via penalty.

De U21 leverden een goede eerste helft af in Stasegem, lieten enkele doelrijpe kansen liggen, maar konden toch scoren via Sciandri. Stasegem kwam net voor rust op gelijke hoogte. De tweede helft was van minder niveau en leek op een 1-1 eindresultaat te eindigen. Tot Stasegem twee minuten voor tijd voorkwam… maar KSK toonde karakter en kwam nog gelijk via een penalty van opnieuw Sciandri.

De U17 leverden een collectief mindere prestatie af in Oostrozebeke, en verloren met 5-4.

De U15 haalden opnieuw een driepunter door Ingooigem te verslaan.

De U13 zetten hun zegereeks voort, al hadden ze het ditmaal niet makkelijk in Heestert (1-2).

Ook de U11 blijven maar winnen. Ditmaal werd Meuleke werd grote cijfers ingeblikt.

Tot grote blijdschap van trainer Micha en afgevaardige Koen wonnen de U10 dit weekend, en werden ze zo beloond voor het steeds beter voetbal.

De U9 hadden weinig moeite met Kuurne, aan de helft stond het al 0-15. Het moet gezegd dat sommige doelpunten van schitterende makelijk werden. In de tweede helft gingen de jongens – begrijpelijk – iets te veel voor individueel succes, en werd slechts 5 keer meer gescoord. Zondag speelden we ook een voorwedstrijd voor het eerste elftal op Ardooie. Het werd een spannende wedstrijd met hoog tempo. Ardooie kwam 2-0 voor, maar onze jongens kwamen niet in paniek en bleven steeds de voetballende oplossing zoeken. Van 2-0 werd het 2-4, KSK liep verder uit tot 4-10. Op het einde nam de concentratie af en incasseerden we nog twee kwakkelgoals: eindstand 6-10.

De U8-boys van afgevaardigde Sam en trainer Bryan namen het op tegen de laatste in 1e klasse, Zulte – Waregem dus. Het weer zat niet mee maar we lieten ons daardoor niet van ons melk brengen. We wisten dat het niet gemakkelijk ging gaan en lieten dit vanaf het begin duidelijk merken.
Het 1e kwartier was gelijkmatig verdeeld en we gingen met 3-3 de 1e pauze in. Het 2e kwartier was volledig voor Zulte doordat we niet hard genoeg waren en het uitvoetballen niet zo vlekkeloos verliep. 3-7. In de rust kregen de boys een enorme boost van trainer Bryan en na het derde kwartier hebben we een achterstand omgebuigd naar een 10-7 voorsprong! Maar de overwinning was nog niet binnen.. Met nog 5 minuten te spelen was het 12-8. En dan bleven de kansen van Zulte maar komen. Wat een spannende finale. Gelukkig kwam daar het fluisignaal, de zege was binnen en meer dan dik verdiend!!! Eindscore: 12-11
Goalgetters: Tiziano 2, Nastja 5, Iebe 2, Tibo 1 en Roel 2
Van meet af aan hebben we ook bij de U8 van trainer Benny en afgevaardigde Hans een heel aangename match gezien. Zowel voor de trainers als voor de supporters ! Een aantal doelpunten waren, zeker de voorbereiding,  van hele mooie makelij. Ondanks bij momenten een striemende regen bleven we mooi en verzorgd voetballen. Proficiat aan allen !
Einduitslag 14-5 . Doelpunten van Arne (2), Tibau (2), Kobe (3), Arno (4) en Felix (3).
Bij de U7 liet trainer Sciandri de jongens op alle posities spelen, en werden iets te veel kansen gemist: 9-6 verlies.
De U7 ploeg van trainer Jordy verloor op Zulte-Waregem, hier was het naar verluidt de zoon van M’Baye Leye die het verschil maakte.
FANION ARDOOIE KSK 12/okt 15u00  0  2
Bijz Res D KSK – HEESTERT 11/okt 15u00  1  4
Gew Res P KSK – STASEGEM 12/okt 09u15  5  2
Gew U21 H STASEGEM – KSK 12/okt 09u15  2  2
           
 Gew U17  OOSTROZEBEKE – KSK 11/okt 09u15  5  4
Gew U15 R INGOOIGEM – KSK 11/okt 15u15  0
Gew U13 R HEEESTERT – KSK 11/okt 13u45  1
U12 KSK – DESSELGEM 11/okt 13u15  5 12 
           
Gew U11 J MEULEBEKE – KSK 11/okt 09u15  2  13
Gew U10 I OOSTROZEBEKE – KSK 11/okt 09u30  5
Gew U9 R KUURNE – KSK 11/okt 10u45  0  20
VRIENDSCHAP ARDOOIE – KSK 12/okt 14u15  6  10
Gew U8 Q KSK – ZULTE WAREGEM 11/okt 11u00  12  11
Gew U8 R KSK – DEERLIJK 11/okt 11u00  14  5
Gew U7 L JONG VIJVE – KSK 11/okt 10u00  9  6
Gew U7 M ZULTE WAREGEM – KSK 11/okt 10u00  16 10 
           
Fonteintje FONTEINTJE – FC BEEBOP MENEN 11/okt 14u30    
October 9th, 2014

Commentaar is gesloten.