Home Contact
logo KSK beveren-Leie
Eerste ploeg KSK BEVEREN-LEIE

Hoofdsponsors

Forma

Leman

Patrick

leeg

Download

Partners website


Base

Base

Base

UITSLAGEN WEDSTRIJDEN 3,4 en 5 OKTOBER

Published by claude | Filed under Eerste elftal, Jeugd

Het eerste elftal boekte zijn eerste en langverwachte overwinning. KSK startte heel gedreven tegen Ingooigem en al na 1 minuut kwam Steven Vandeburie voor de bezoekende doelman. Ingooigem antwoordde daarop met een schot vanaf het penaltypunt, maar een attente KSK keeper Naessens tikte over. Inderdaad, Steve Naessens stond opnieuw in het doel ter vervanging van Pieter Toye. KSK wilde persé die overwinning, en de aanvalsdrang werd beloond na een kwartier toen Gelani alleen voor de bezoekende keeper kwam en hard intrapte. KSK kreeg nog kansen, waarvan de beste voor Laevens na een schitterende actie van Gelani, maar tot groot ongenoegen van voornaam KSK supporter Bert Meyfroidt vonden we geen tweede keer de netten. Ingooigem, met sterk spitsenduo Christiaens en Deloof, had iets meer balbezit, zonder echt gevaarlijk te zijn. Toen iedereen zich verzoende met een 1-0 ruststand, sneed een vinnige Vandeburie door de bezoekende verdediging, en legde schitterend af voor Gelani: 2-0 ruststand.

Meerdere supporters hadden nog hun plaats niet ingenomen in de tribune of de VIP-seats kant Dries, toen Vandeburie alleen doorging maar foutief gehaakt werd, met rode kaart voor bezoekende speler Loosvelt tot gevolg. Laevens legde de vrije trap schitterend in het mandje en zo stond KSK na 46 min al 3-0 voor. Van dan af controleerde KSK de wedstrijd, het kreeg nog enkele uitstekende kansen, en achteraan hielden we schitterend stand en kregen we voor de eerste maal dit seizoen geen doelpunt tegen. 3-0 eindstand, een opsteker voor iedereen die KSK genegen is.

De Bijzondere Reserven stonden aan rust 2-0 achter op Moen, maar keerden verdienstelijk terug via Jaïro en Baca: 2-2 eindstand.

De Gewestelijke Reserven speelden het toptreffen op Heule. KSK kwam 0-1 voor, maar moest de meerdere erkennen in Heule, en verloor met 3-2.

De U21 verloren, maar cijfers zeggen niet alles. KSK kreeg in de eerste helft tot 6 kansen, maar kon die niet verzilveren. Net zoals vorige week kraakte KSK in het laatste kwartier en kreeg nog 4 doelpunten tegen: 2-5.

De U17 zijn één van de verrassingen van dit seizoen. Lange tijd leek het ernaar dat we geen ploeg U17 zouden kunnen vormen, maar dankzij de steun van Racing Waregem en enkele nieuwelingen gingen we toch van start. En hoe? Na 6 speeldagen verloren ze enkel in de eerste wedstrijd en haalden ze 5 overwinningen op rij.

De U15 komen geleidelijk aan op gang en boekten hun tweede overwinning op rij. Ook de U13 wonnen met 9-2, met volgens kootsj Thierry fantastisch combinatievoetbal. De U12 hebben de overgang naar een lagere reeks goed verteerd, en wonnen opnieuw overtuigend met 0-6.

De U11 droogden Hulste af met 1-11. Kootsj Tom was lyrisch over een doelpunt dat onze TVJO enorm zou plezieren: 2x double pass na elkaar, en dan een 45 besloten met een doelpunt!

De U10 verloren op Dentergem met 6-1. De overgang van 5 naar 8 spelers verloopt niet evident, maar voetballend wordt er wekelijks vooruitgang geboekt.

De U9 haalden het met 9-3 van Bissegem. Het roteren van posities leverde weleenswaar minder doelpunten op, maar leerde dat sommige spelers ook op andere posities sterk presteren.

Ook de U8 haalden uit, en scoorden 19 en 11 keer tegen Heule en Wikings Kortrijk. Vooral kootsj Benny was opgelucht. dat zijn spelers zich herpakten na de collectieve wanprestatie van vorige week. Als de ploeg van kootsj Bryan zo blijft scoren, zal délégue Sam KSK voor zijn nieuwjaar een nieuwe stylo of alleszins een nieuw inktebuizeke moeten vragen.

De U7 van trainer Sciandri leken via een doelpunt in de laatste minuut op een gelijkspel af te stevenen, maar ze kregen in blessuretijd nog de 6-5 tegen. De ploeg van trainer Jordy deed het opnieuw voortreffelijk, en boekte een mooie 9-11 zege op Gullegem.

Kortom, een mooi weekendje KSK!

  wedstrijd datum uur    
           
FANION KSK – INGOOIGEM 5/okt 15u00 3  0
Bijz Res D MOEN – KSK 4/okt 14u30 2 2
Gew Res P NS HEULE – KSK 3/okt 19u30 3 2
Gew U21 H KSK – DEERLIJK 5/okt 09u15  2  5
           
 Gew U17  KSK – HULSTE 4/okt 09u15 5 1
Gew U15 R KSK – NS HEULE B 4/okt 15u15 11 1
Gew U13 R KSK – NS HEULE B 4/okt 13u15 9 2
U12 ZULTE-WAREGEM B – KSK 4/okt 13u00 0 6
           
Gew U11 J HULSTE – KSK 4/okt 09u15 1 11
Gew U10 I DENTERGEM – KSK 4/okt 11u00 6 1
Gew U9 R KSK – BISSEGEM 4/okt 09u30 9 3
Gew U8 Q KSK – HEULE 4/okt 11u00 19 6
Gew U8 R KSK – WIKINGS 4/okt 11u00 11 6
Gew U7 L WIELSBEKE – KSK 4/okt 09u00 6 5
Gew U7 M GULLEGEM – KSK 4/okt 10u30 9 11
October 5th, 2014

Commentaar is gesloten.