Home Contact
logo KSK beveren-Leie
Eerste ploeg KSK BEVEREN-LEIE

Hoofdsponsors

Forma

Leman

Patrick

leeg

Download

Partners website


Base

Base

Base

INFO U13 – U15/RESPECT VOOR GROND ROND TERREINEN

Published by claude | Filed under Eerste elftal, Jeugd

Een drietal weken geleden werd beslist een tweede elftal U15 op te richten, bestaande uit eerstejaars U15 aangevuld met tweedejaars U13.   Gezien de laattijdige inschrijving kwamen we in een reeks terecht die (voorlopig) veel te hoog gegrepen was.   Na 2 nederlagen met dubbele cijfers werd beslist de nieuwe ploeg U15 uit competitie te nemen, en werd een tweede ploeg U13 opgericht zodat de tweedejaars U13 terug bij de U13 kunnen spelen.   Voorlopig hebben we 19 spelers U13 voor 2 ploegen, geen luxe, maar we hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken.   Deze beslissing werd genomen omwille van het spelplezier en de spelvreugde van de kids en de staff.

 

We ontvingen een klacht van onze buur dat zijn oogst dreigt te mislukken doordat spelers ballen gaan zoeken die over de draad kant Kortrijk gevlogen/geschopt zijn, en zo planten plattrappen.   We beseffen dat de spelers dit niet met opzet doen, maar bepaalde maatregelen kunnen dit misschien wel verhinderen, zoals geen doelen aan die kant zetten, geen lange pasvormen aan die kant. En indien toch een bal in de planten belandt, vraag de spelers om voorzichtig te zijn. Dank om hiermee rekening te houden.

September 11th, 2014

Commentaar is gesloten.