Home Contact
logo KSK beveren-Leie
Eerste ploeg KSK BEVEREN-LEIE

Hoofdsponsors

Forma

Leman

Patrick

leeg

Download

Partners website


Base

Base

Base

VERSLAGEN EN UITSLAGEN WEDSTRIJDEN WEEKEND 6 en 7 SEPTEMBER

Published by claude | Filed under Eerste elftal, Jeugd

Het eerste elftal leed jammerlijk puntenverlies tegen Kuurne. Lange tijd leek het dat het doelpunt van Tommy Nuyttens zou volstaan om de eerste driepunten binnen te halen, maar een ongelukkig misverstand lag aan de basis van de tegentreffer van Kuurne. Eindstand 1-1.

Helkijn gaf forfait bij de Bijzondere Reserven. De Gewestelijke Reserven blikten KSK Hulste in met 10-1, en houden het maximum van de punten.

Ook de U21 leden nog geen puntenverlies, en blikten Ingooigem in met 1-7.

De U17 herstelde zich van de ongelukkige opener vorige week. Op VV Tielt scoorde Michiel Vanhee al na twee minuten, maar nauwelijks 3 minuten stonden de bordjes al gelijk. De van Jong Vijve overgekomen Khaled begint langzamerhand zijn draai te vinden bij KSK en scoorde de 1-2 en 1-3. Na een tegentreffer van Tielt wist KSK verder uit te lopen, dankzij 2x Dennis Gevaert en opnieuw Khaled. Mooie opsteker voor deze ploeg!

De U15 van trainer Dominique verloren met 5-2 op Desselgem. De U15 van trainer Christoph verloren opnieuw heel zwaar van Ledegem. Het blijkt dat de reeks veel te zwaar is voor deze heel jonge groep, vandaar dat er deze week ingegrepen zal worden en waarschijnlijk terug naar de U13 zal overgeschakeld worden.

Een zeer tevreden trainer Tom zag zijn U11 verdiend winnen op Tielt: 3-6

De U10 verloren 12-2 tegen datzelfde Tielt. Enkel in het laatste kwart speelden ze op niveau.

De U9 hadden er zin in, en scoorden 14x op Stasegem. Nieuwkomer Jasper scoorde 6x, Sybren 5x. Andere doelpunten van Maxence, Brecht en Sven. Maar ook andere jongens Arjen, Guillaume en Joachim verdienen een vermelding voor deze voortreffelijke prestatie.

De U8 toonden aan dat de scores tegen Racing Waregem vorige week geen toeval waren en wonnen 16-4 en 12-4. De jongens van trainer Bryan hadden er veel zin in, zetten goed druk op de tegenstander en ontwikkelden bij momenten mooi combinatievoetbal. Het werd 16-4. Doelpuntenmakers: Tibo 3x, Tiziano 1x, Roel 1x, Jules 5x, Iebe 4x, Girbaud 2x.

De match van het ploegje van trainer Benny lag al na 3 minuten in zijn definitieve plooi daar we al 4-0 voor stonden. Naar mate de match vorderde en er meer doelpunten gemaakt werden, hoe meer we zagen dat het wat nonchalanter werd, zeker in het laatste kwart… Zeker een werkpuntje op de trainingen.

Niettemin hebben we ook hele goeie dingen gezien wat de jongens aangeleerd krijgen, bij momenten waren er bij trainer Benny spontane vreugdekreten te horen !
Eindstand 16-3
Doelpunten : Arne (4), Felix (2), Tibau (3), Arno (2), Achille (2), Keano (1), Rolv (2)
Tegen een viriel Racing Harelbeke verloren de U7 van trainer Sciandri met 16-7.
De jongens van trainer Jordy toonden zich wel de sterkere van Lendelede: 4-11.
FANION KSK – KUURNE 1 1
Bijz Res D KSK – HELKIJN 5 0 (ff)
Gew Res P KSK – HULSTE 10 1
Gew U21 H GD INGOOIGEM – KSK 1 7
 Gew U17 TIELT – KSK 2 6
Gew  U15 J KSK – LEDEGEM 0 26
Gew U15 R WS DESSELGEM A – KSK 5 2
Gew U13 P OG STASEGEM – KSK 3 1
Gew U11 J TIELT – KSK 3 6
Gew U10 I TIELT – KSK 12 2
Gew U9 R STASEGEM – KSK 4 14
Gew U8 Q KSK – RACING –   WAREGEM 16 4
Gew U8 R KSK – RACING –   WAREGEM 16 3
Gew U7 L SW HARELBEKE – KSK 16 7
Gew U7 M LENDELEDE – KSK 4 11
September 5th, 2014

Commentaar is gesloten.