Home Contact
logo KSK beveren-Leie
Eerste ploeg KSK BEVEREN-LEIE

Hoofdsponsors

Forma

Leman

Patrick

leeg

Download

Partners website


Base

Base

Base

VERSLAGEN EN UITSLAGEN WEDSTRIJDEN 29-30-31 AUGUSTUS

Published by claude | Filed under Eerste elftal, Jeugd

Het eerste elftal verloor op SCOR. In de eerste helft had SCOR veldoverwicht, doch het was KSK dat de beste kansen kreeg via VDBurie en Gelani, die allebei mooi door Thijs Lavens afgezonderd werden voor de keeper, maar over of naast besloten. Zoals zoveel in voetbal gebeurt, viel het doelpunt aan de overkant, net voor rust op een stilstaande fase. Na enkele minuten in de tweede helft scoorde SCOR opnieuw op een stilstaande fase. KSK was van slag en incasseerde zelfs een derde doelpunt: 3-0 na 60 één uur…

KSK bleef echter proberen, speelde zeker niet slecht, en scoorde de eerredder toen Verleyen een afgeweerd schot van Gelani binnenduwde. Meteen een sein voor een slotoffensief, dat nog een doelpunt opleverde via Verhulst, twee minuten voor tijd. Verder kwam KSK niet. Eindstand: 3-2.

De bijzondere reserven verloren met 5-1 op Wervik, eersteprovincialer. Jaïro scoorde.

De gewestelijke reserven openden het seizoen met winst op Dentergem. Nochtans zag het er aan de rust niet goed uit, want Dentergem leidde met 2-0. Coach Pablo voerde blijkbaar wel de goede vervangingen door want in de tweede helft scoorde KSK 5x. Doelpunten van Vanderougstraete, Callens (2), Sliti en Desmet.

De U21 bewezen dat er veel talent in deze groep schuilt, en wonnen met 7-2 tegen FC Izegem.

De U17 kwamen in moeilijke omstandigheden aan de aftrap. Late afvallers, en de keeper die een schorsing meedraagt van vorige seizoenen. Gelukkig wou Mathieu inspringen als keeper, en konden we op het laatste moment nog 2 U-15 spelers oproepen. Match eindigde wel op 2-8. Harelbeke was sterk, maar aanvallend liet KSK zeker goede dingen zien.

Wegens het grote aantal spelers werd vorige week een extra ploeg U15 opgericht (ook door overbrengen oudste U-13 spelers). Enerzijds luxe dat er zoveel spelers zijn, anderzijds was de ploeg die op Roeselare speelde wel heel jong: Resultaten 0-8 en 20-0. Ondanks de grote nederlagen waren wel ook positieve zaken merkbaar, maar het is duidelijk dat het leeftijdsverschil soms parten zag spelen.

De U13 wonnen met 3-2 tegen de meisjes van Zulte Waregem (2001), met doelpunten van Gregory, Maxime en Xander. Een spannende wedstrijd, met wisselend scoreverloop, en een vechtend KSK dat in de twee laatste minuten 2 keer scoorde.

De ploegen uit de onderbouw speelden tegen Racing Waregem. Bij sommige ploegen was het een heus doelpuntenfestival.

De U11 wonnen met 6-4, na eerst op 0-2 achterstaand gestaan te hebben.

De U10 misten te veel kansen, en verloren met 0-3.

De U9 wonnen met 26-6.

Beide U8 wonnen ook, met 12-4 en 21-1.  Een ware doelpuntenkermis ! Veel goeie inzet + goeie passing gezien van alle jongens. Hopelijk trekken we die lijn door naar de start van de competitie.  Doelpunten bij deze laatsten van : Robby (1), felix (3), rolv (2), arno (7), kobe (3), tibau (3), arne (1) en robbe (1)

De U7 wonnen met 21-5. Trainer Sciandri was enorm opgetogen dat veel ingestuurde zaken op training ook in de wedstrijd te zien waren.

wedstrijd
FANION OOSTROZEBEKE – KSK 3 2
Bijz Res D WERVIK – KSK 5 1
Gew Res P DENTERGEM – KSK 2 5
Gew U21 H KSK – FC IZEGEM 7 2
 Gew U17 KSK – SW HARELBEKE 2 8
Gew  U15 J SV ROESELARE – KSK 20 0
Gew U15 R KSK – SW HARELBEKE 0 8
Gew U13 P KSK -ZULTE-WAREGEM 3 2
Gew U11 KSK – RACING –   WAREGEM 6 4
Gew U10 KSK – RACING –   WAREGEM 0 3
Gew U9 KSK – RACING –   WAREGEM 26 6
Gew U8 KSK – RACING –   WAREGEM 21 1
Gew U8 KSK – RACING –   WAREGEM 12 4
Gew U7 KSK – RACING –   WAREGEM 21 5
FONTEINTJE FONTEINTJE THUIS 30/aug 14u30
August 29th, 2014

Commentaar is gesloten.