Home Contact
logo KSK beveren-Leie
Eerste ploeg KSK BEVEREN-LEIE

Hoofdsponsors

Forma

Leman

Patrick

leeg

Download

Partners website


Base

Base

Base

BERICHT U15 – U17 KSK

Published by claude | Filed under Jeugd

Vandaag hebben we het akkoord gekregen van Racing Waregem dat zij bereid zijn per week enkele spelers af te vaardigen voor de U17: max 4 veldspelers per week, en eventueel 1 keeper.

Als gevolg hiervan kunnen de tweedejaars U15 van KSK toch bij de U15 blijven, en hoeven ze de overstap naar de U17 niet te maken. Wij gaan er wel van uit dat de U17 niet altijd met genoeg spelers zal zijn en dat er soms op U15-spelers beroep zal gedaan worden, maar dat zal volgens de info waarover we nu beschikken niet wekelijks het geval zijn.

Praktisch betekent dit het volgende: Dennis gaat over naar de U17, voor de anderen staat de keuze vrij maar we gaan ervan uit dat de meesten bij de U15 willen blijven en dat zij vanaf 13 augustus bij Dominique beginnen te trainen. Of dit als gevolg zal hebben dat we 2 ploegen U15 zullen samenstellen, kunnen we nog niet zeggen. Hiervoor wachten we de eerste trainingen en aanwezigheden af.

July 21st, 2014

Commentaar is gesloten.