Home Contact
logo KSK beveren-Leie
Eerste ploeg KSK BEVEREN-LEIE

Hoofdsponsors

Forma

Leman

Patrick

leeg

Download

Partners website


Base

Base

Base

KSK VERLENGT CONTRACTEN

Published by claude | Filed under Eerste elftal, Jeugd

Januari is traditioneel de maand van de contractbesprekingen.

Nadat trainer Charly Bettens eerder bijtekende, hebben al heel wat spelers hun contract verlengd, waaronder Thijs Lavens, Steve Vandenburie, Oleg Marukhin, Jensy Christiaens, Dimitri Vanlerberghe,  Niels Vanheuverswyn, Pieterjan Soens, Kristof Dhanyns, Maxime Verleyen, Gelani Avtaev.

Daarnaast verheugt het ons dat jongeren die aan de drempel van het eerste elftal staan ook bijgetekend hebben, zoals Marek Tanssens, Matthieu Sclabbi, Dries Lavens, Anthony Vandevoorde, Jency Desmet, Sander Deschuymere, Sander Wyffels, Jaïro Heyde.

Het bestuur kijkt verder uit naar versterkingen op enkele posities waar we dit jaar problemen hadden, en is van plan om de Beverse talenten ook volgend seizoen hun kans te geven.

January 23rd, 2014

Commentaar is gesloten.